Dilluns 26 de setembre: comissió de preus i presentació candidatures a les executives de PDC al Baix Penedès

Aquest dilluns al matí, el secretari de l’Ajuntament i jo teníem cita amb la directora de la Comissió de Preus a Barcelona. Vam demanar hora per vàries consultes referents a tarifes i preus de serveis municipals vigents, aprovats fa uns anys o d’ara.

La Comissió de Preus de Catalunya és un òrgan col·legiat de la Generalitat de Catalunya, que té per finalitat l’exercici de les funcions d’intervenció en relació a l’aprovació i la modificació dels preus dels subministraments d’aigua, transport urbà de viatgers, companyies ferroviàries d’àmbit autonòmic o de les tarifes dels béns i serveis subjectes al règim d’autorització i de comunicació administrativa d’àmbit autonòmic.
Ningú neix ensenyat i, quan hi ha dubtes o necessites un aclariment, el millor és preguntar al lloc exacte en comptes de deduir o inventar segons convingui, fet que era habitual a l’Ajuntament d’abans.
Ha estat una reunió molt profitosa!

26setDesprés a l’Ajuntament la resta del matí i mitja tarda fins que he marxat al Vendrell.26setExec Avui a les vuit del vespre, al local de PDC del Vendrell, presentàvem les dues candidatures de PDC: l’executiva comarcal i l’executiva de federació Penedès.
Primer la Marifé ha donat la benvinguda i ens ha adreçat unes paraules. La Marifé ha estat una gran cap comarcal aquests últims quatre anys, uns anys de molt de moviment i molts canvis a la comarca on ha demostrat que és molt treballadora però per sobre de tot una gran persona!
26setMarifeQuan ha acabat la Marifé, el Jaume Casañas s’ha presentat com a candidat a presidir l’executiva del Penedès on del Baix Penedès hi som ell, el Frederic Porta i jo.
Després l’Olga Navarro s’ha presentat com a candidata a presidir l’executiva comarcal, acompanyada d’un representant de cadascun dels municipis del Baix Penedès. A la foto no hi són tots perquè n’hi ha que no han pogut venir.
Un nou projecte, un nou repte i envoltada de grans persones!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari