Divendres 23 de setembre: matí de reunions amb veïns i tarda de reunió de la candidatura Penedès

Aquest matí de divendres ha estat molt profitós. Sempre ho és quan s’escolta i es parla amb veïns i veïnes de la Bisbal.

Pdes1Per la tarda hem fet la primera reunió amb tota la candidatura a l’executiva Penedès. Hem quedat a la Bisbal, on he llogat una sala del Centre Municipal de Cultura per reunir-nos. Abans però, he passat per la rectoria a deixar material per la tómbola que organitza la parròquia per la Fira.Pdes2
Dels 12 candidats només n’han faltat dos.
Potser us xoca que no ens coneguéssim però cal entendre els inicis. Aquesta federació Penedès, a nivell de partit, neix del Congrés Pdes3fundacional i del resultat de la votació de dissabte passat on el Baix Penedès va decidir formant-ne part. Les quatres comarques que la composem (Garraf, Anoia, Alt i Baix Penedès) pertanyíem a 3 federacions diferents a nivell de partit.
Com a militant o si formes part de l’executiva local o comarcal, coneixes militants d’altres municipis de la teva comarca i la teva federació.
BisbalPer això la majoria no ens coneixíem personalment, i la impressió que n’he tret ha estat molt i molt positiva: il·lusió, repte, projecte nou, treball i fer gran el partit, els municipis i el país. Crec que som un molt bon equip que tenim moltes ganes de treballar i aportar el que més sabem, disposats sempre a aprendre.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari