12 de setembre: entrega xec nadó i una agradable sorpresa!

Avui al matí dia de nervis a casa per començar un nou curs pels nens: maletes plenes de llibres i llibretes i ganes de tornar a veure els amics i amigues de classe!

XecNadóAquesta tarda hem entregat el Xec nadó a les famílies que es van presentar a la subvenció pels bisbalencs i bisbalenques nascuts el 2015. Un total de 30 famílies són les que compleixen els requisits i a qui avui l’equip de govern els hi hem entregat.
És una bona mesura per ajudar a les famílies i també una manera de potenciar el comerç local amb 11 comerços que s’han adherit a aquesta campanya.
A les 7 de la tarda a l’auditori del CMC, hem entregat aquesta talonaris amb una llista dels comerços adherits.
És un talonari de 10 vals de 10€ cadascun (100€ en total) per gastar en els comerços de la manera que vulguin. Alguns no han pogut venir avui i els hi guardem a l’Ajuntament perquè passin a recollir-lo.

llibreEl Xavier i la Sandra, els vaig casar el 21 de desembre de 2015, m’han sorprès gratament abans de començar l’entrega del xec nadó. El dia del seu casament, l’àvia Anna Ma Fontanals em va comentar que escrivia llibres i vam estar xerrant una estona.
Avui el Xavier i la Sandra m’han regalat un llibre dedicat de la Sra. Fontanals.
M’ha fet molta il·lusió! És una poeta de l’Hospitalet de Llobregat i ha obtingut diferents premis. Aquest llibre “Pels viaranys del món” és un recull de poemes de viatges i descobertes.
Quan l’hagi gaudit us ho explico!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari