Dimecres 7 de setembre, Consell Comarcal: Consorci universitari, Consell d’alcaldes i Junta de govern

Dimecres intens al Consell Comarcal.

CCBPComencem amb la sessió ordinària de la Junta General del Consorci Universitari del Baix Penedès. Aquest consorci es va iniciar pel tema universitari (a Santa Maria del Mar) però també té assignat temes d’ocupació. A la pràctica però, ens hem de replantejar el consorci i el seu funcionament per crear ocupació.

Després un Consell d’alcaldes molt interessant amb l’assistència del Dr. Roger Pla, director de la Regió Sanitària de Tarragona, que ens ha presentat les línies estratègiques de salut de la Regió Sanitària.
És una persona molt planera que parlar molt clar, i això s’agraeix! Els alcaldes també hem tingut opció de fer preguntes i queixes.
Realment ha estat molt interessant!

Acabem amb la Junta de Govern, la primera després de les vacances d’estiu. Molts punts relacionats amb ensenyament, a l’estar a les portes d’iniciar un nou curs escolar.
Que afecti a la Bisbal hem aprovat la modificació del contracte administratiu de la gestió del servei de menjador escolar, passant el de l’escola Ull de Vent de la Bisbal de càtering a cuina pròpia.
Dilluns que ve comença el nou curs i serà amb una cuina pròpia a l’escola nova. Es farà servir només aquest menjador i els alumnes de l’escola de dalt (de 3r a 6è) baixant acompanyades de les monitores de menjador, fins a l’escola nova.

Un altre punt on hi entrem la Bisbal, és aprovar la sol·licitud de subvenció al SOC per a l’elaboració del Pla estratègic de desenvolupament econòmic local i d’ocupació del Baix Penedès 2017/2022. He signat també el conveni com ajuntament promotor d’aquest projecte.
És primordial que tota la comarca treballem junts per incrementar la ocupació!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari