Dimarts 6 de setembre: Concurs d’Idees pel Poliesportiu municipal i “Escape room” al Vendrell

Aquest migdia hem obert el sobre “B” del Concurs d’Idees pel Poliesportiu Municipal.

A començaments d’estiu vam publicar les bases d’aquest concurs i ho vaig comentar en el bloc del 2 i 27 de juny. El Poliesportiu Municipal s’ha d’adequar a la normativa actual i per això i per poder-lo millorar, es va iniciar aquest procediment del concurs d’idees.
Aquestes bases permeten que es presentin empreses, arquitectes o estudiants d’últims cursos oferint-nos una idea de com pot ser el Poliesportiu Municipal, tot l’espai menys el camp de futbol.
S’han presentat dues idees i avui hem constituït la mesa de contractació on s’ha obert el primer sobre, que és el que ens aporta el dibuix i explicació de la idea.
La mesa de contractació està composada pels dos tècnics municipals, secretari i alcaldessa. Els dos tècnics han de fer l’informe de la idoneïtat de la idea amb les normes i després la mesa hem de valorar segons uns criteris establerts.
A finals de mes obrim el segon sobre, el sobre “A”, que conté la documentació administrativa i sabrem qui és qui presenta cada idea.

A partir d’aquí exposarem al CMC les dues idees, de l’1 al 19 d’octubre, perquè tothom les pugui anar a veure. I el dimecres 19 d’octubre tots els empadronats i empadronades de la Bisbal majors de 16 anys podrem votar la idea que ens agradi més.
La idea guanyadora serà la que trii la gent tenint en compte també la decisió de la mesa.
A partir d’aquí ja podrem aprovar per Junta de Govern la idea més votada i treure a concurs la redacció del projecte en base a la idea guanyadora.

Les dues idees presentades són dues idees molt diferents i molt interessants. Aviat les podreu veure i valorar!!

EscapePer la tarda he anat per primera vegada a un “escape room“. A l’Aniol li van regalar pel seu aniversari anar a l'”escape room” del Vendrell, l’Escapastic.
Hi hem anat 5 persones i ens han tancat en un menjador on, a través d’una pantalla, el Dr. Strauss ens explicava una història i el que havíem de resoldre.A partir d’aquí teníem una hora per sortir amb tot resolt: buscar pistes, relacionar-les, ….. L’hora passa volant i és molt distret!
Has de pensar molt i anar relacionant-ho tot. Molt recomanable!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari