3 i 4 de setembre: festa del soci de l’Associació de la Gent Gran

Felicito a tota la junta de l’Associació de la Gent Gran. Una associació que, com totes les associacions de la Bisbal, són molt actives!

GentGranJudithCada any fan la festa de l’associació i homenatgen als socis que fan 80 anys. Aquest any són la Isabel, la Roser (que no ha pogut venir), el Joan, el Rafel i el Prudencio.
Primer l’Anton, el president de l’Associació, ens ha dirigit unes paraules i després la Judith, la regidora de la Gent Gran, ha felicitat a la junta per totes les activitats que fan durant l’any i per aquest berenar i homenatge d’avui.

Acte seguit, han presentat els homenatjats d’aquest any i els han fet pujar per entregar-los una placa de record. Una vegada fet l’homenatge, hem berenat.

GentGranIsabelGentGranRafelGentGranPrudencioGentGranJoanGentGranHomenatge
GentGran1Un berenar preparat per la junta amb varis entrepans, tots amb tipus de pa diferent i molt ben presentats!GentGran2

Mentre berenàvem, érem unes 140 persones, una parella tocava música i després han fet d’animadors. Abans de ballar ha vingut un moment molt emotiu on, en una pantalla, hem vist un muntatge (dels que fa el Kta!) amb fotografies dels homenatjats des que eren petits fins ara. Fins i tot hem tingut la Carmen que ens ha cantat “Francisco Alegre”!GentGranCarmen

Una vetllada molt agradable gràcies a l’Associació, moltes felicitats!!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari