Dimarts 30 d’agost: reunió interessant d’ocupació i polèmica pel sermó del 15 d’agost

Després d’una setmana de vacances toca posar-se al dia a l’Ajuntament!

Missa2Em sorprenen les trucades que comencen a arribar dels mitjans de comunicació demanant-me declaracions referents al sermó de Mn. Vladimir de la missa de Festa Major del 15 d’agost.
Mirant el bloc del 15 d’agost ja vaig fer referència a aquest fet: “Opinions que no comparteixo i que fins i tot m’escandalitzen quan algú les diu perquè hi creu.” El que m’ha sorprès és que això es converteixi en notícia de primera línia quinze dies després.
Em reafirmo en el que vaig posar en la publicació del bloc del 15 d’agost i atenc els mitjans que es van posant en contacte. No els he pogut atendre a tots perquè avui hi havia molta feina i vàries reunions i el que em demanaven no era una qüestió municipal que aturés la feina d’avui.

ImatgeCCBPAl migdia vaig al Consell Comarcal per una reunió convocada pels tècnics d’ocupació on també hi assisteix el director de l’oficina del SOC del Vendrell, el Sr Lluís Crespo, que ens explica les diferents subvencions que estan sortint aquest mes d’agost de la Generalitat, per temes d’ocupació i que són molt interessants per tots els municipis.
N’hem pres nota i en demanarem més d’una, la majoria fan referència a joves o a aturats de més de 30 anys.
Seguim treballant en el tema de disminuir l’atur i crear ocupació, que és la gran preocupació del nostre municipi.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari