Dissabte 13 d’agost: Diada Bous, escacs, ball amb la Selvatana i sopar dels Diables

Dissabte de Festa Major!

BousDissabte6Comencem de la millor manera: amb la 1ra Diada dels Bous. Actuació de la Colla Castellera de la BisbalBousDissabte els Bous i els Nois de la Torre. Amb el barret de palla posat perquè el meu assassí de la Pastanaga no em mati!!BousDissabte4
Els Nois de la Torre amb un pilar de 4, 3 de 6 amb agulla i intent de 3 de 6.
Els Bous ens obsequien amb una gran actuació: P4, 3d6ag, 2d6, el primer 4d6ag i el P 5 aixecat per sota. Moltes felicitats Bous!!BousDissabte2BousDissabte3BousDissabte5
BatucadaDissabteDesprés anem a dinar a la paella popular que organitzen, acompanyats de la batucadaPaellaDissabte Tabalots de Sant Sadurní.
Gràcies Bous per aquesta Diada i felicitats!PaellaDissabte1

Escacs1Una vegada dinats i havent descansat una estona, cap a escacs! El club d’escacs de laEscacs2 Societat van organitzar escacs a la fresca amb simultànies a càrrec de la bisbalenca Raquel, campiona estatal d’escacs de sub14, on hi podia jugar qui volgués.
Va tenir molt d’èxit ja que hi van participar una vintena de persones entre xics i grans.Escacs3
La Raquel em comentava que feia temps que no jugava unes simultànies i que no estava en plena forma, però va demostrar que segueix essent una molt bona jugadora d’escacs. Esperem veure-la ben aviat tornant a jugar!
Felicitats al club d’escacs de la Societat que fa més de 30 anys que està creat i que per molts anys puguem gaudir dels escacs a la fresca!

D’escacs al ball de tarda de la Selvatana. La pista de seguida es va omplir i vam tenir una hora i mitja de bona música i bon ball.

ParadetaMentrestant l’Aniol i 6 nenes van muntar una paradeta a l’envelat amb el nom de “Mirant per la igualtat”. Havien fet polseres, punts de llibre, clauers, … Els diners recollits de la paradeta els entregaran a l’ONG Intermon-Oxfam.

Abans que s’acabés vam marxar per anar a buscar les jaquetes i arribar al sopar dels Diables.

Ja fa uns quants anys que el Ball de Diables de la Bisbal organitza aquest sopar un dels dies de la Festa Major. Són un exemple a seguir d’organització i la prova és que cada any som més gent arribant als 500 d’enguany!!sopar diables
Fa uns dies ens vam apuntar per reservar taula i només arribar-hi ja t’informaven de la taula que et tocava. Després tenies dos diables per taula per qualsevol cosa que necessitessis.
Els nens sopaven pizza i els grans teníem amanida i aperitiu a les taules i després el sopar amb salsitxa, patata al caliu i fesols, beguda i gelat de postres, també cafè i copa.
Diables, no canvieu mai!!

Mentre sopàvem l’Eli Borreda em va “matar” amb la pastanaga!

SelvatanaDesprés del sopar tornem al ball amb la Salvatana. El pati de l’escola on es fa el ball és gran i es veia ple de gent! Un gran èxit amb gent de totes les edats.
Vam aprofitar per anar a veure l’Arantzazu i el Jordi al Video Box. Un espai on es recullen propostes de joves per valorar-les i incloure-les a les polítiques de joventut de la Bisbal. Des de la regidoria de joventut es va optar per aquest novedós sistema d’escoltar els joves a través d’una gravació de pocs minuts on expliquen les seves propostes. Molta participació i molt interessant!

Passades les dues de la matinada ja marxàvem cap a casa, no vam poder escoltar els Dj Esventats però ja m’han confirmat que va ser tot un èxit!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari