Dijous 11 d’agost: inauguració exposicions Festa Major, presentació “assassí de la pastanaga”, assaig diables pels carrers i sopar d’amics

Avui dijous, vigília de començar oficialment la Festa Major!

A les 7 de la tarda inaugurem les exposicions bisbalenques al CMC: l’escultor Alexis Doménech Ochotorena, els trofeus de Joventut Bisbalenca, exposició de les puntaires, exposició de pintures de la Zara i exposició dels 10 anys de l’escola nova.
AlexisEl treball de l’Alexis sorprèn i més quan mires l’audiovisual amb les grans escultures i la col·laboració amb la Sagrada Família. Podeu veure-ho a l’auditori del CMC i davant l’auditori.Zara
Al segon pis trobem les altres 3 exposicions. A la sala gran la Zara que aquest any ens ofereix quadres diversos , on podeu passar una bona estona observant-los.
PuntesA l’aula de música exposen les puntaires amb els seus meravellosos treballs: fulards, polseres, mocadors, moneders, ventalls, … on veus les hores i hores de treball que hi ha en cada peça.
Compartint espai amb les puntaires hi ha l’escola Ull de Vent, amb l’exposició dels 10 anys de l’escola nova, amb fotografies de les obres, d’aquests 10 anys i material de l’escola on hi pots passar hores i hores!

PeralPerò no s’acaben aquí les exposicions! perquè anant al local de la gent gran, trobes els quadres de l’Ignacio del Peral. Té paisatges diversos, quadres on passes una bona estona mirant-los i gaudint.

Com veieu la Bisbal està plena d’artistes! Podeu gaudir d’aquestes exposicions tots els dies de Festa Major de 5 a 8 de la tarda.

esventatsDesprés de les exposicions hem anat a l’auditori amb els Esventats. Que ens han ensenyat dos audiovisuals molt divertits explicant el joc de l'”Assassí de la pastanaga“, que és el segon any que es fa. Felicito a tots els Esventats, un grup de joves maquíssim que organitzen vàries activitats aquesta Festa Major i una és aquesta.
Jo també m’he apuntat al joc i avui he agafat el nom de la meva víctima… Demà comença el joc!

Avui per sopar hem quedat amb amics del grup del Partit Demòcrata a la Bona Massa. Mentre hiDiables anàvem hem tingut la gran sort de trobar-nos l’assaig de tambors i diablons pels carrers, els últims assajos per demà! Un gran ambient de Festa Major!!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari