Dijous 4 d’agost: Santa Cristina, Junta de Govern, dinar i tarda d’amics i família

Aquest matí hem anat a visitar l’obra ja quasi acabada que ha realitzat el Departament de carreteres de la Generalitat a la urbanització de Santa Cristina.
Ja vaig comentar en la notícia del 13 de juliol en la reunió amb el Conseller Rull, el compromís d’arreglar el carrer/torrent de Santa Cristina per part de la Generalitat.

AbansDegut a la nova carretera de Valls C-51, tota l’aigua de pluja de la carretera va a parar a aquest carrer i el deixava sempre en molt mal estat, només cal veure la fotografia de l’esquerra.
Ja feia un any que teníem el compromís d’arreglar-ho i ara finalment ja està i ha quedatStaCristina2 molt bé, mireu la fotografia de la dreta. Era bàsic que s’arreglés el més aviat possible i els veïns i veïnes de Santa Cristina ja no podien esperar més. És un gran èxit aconseguit gràcies sobretot al compromís del Departament de carreteres de la Generalitat i del Conseller Rull.

A les 11 del matí hem celebrat Junta de Govern, amb 22 punts a l’ordre del dia.
En destaco:
– sol.licitud de subvenció de 24.000€ a la Diputació de Tarragona per la llar d’infants.
– l’adjudicació del bar de la Festa Major 2016, després d’un procediment obert.
– proposta d’acord pel fraccionament el pagament pendent d’EcoBP. En la notícia al bloc del 8 d’octubre de 2015, comentava que estàvem negociant fraccionar l’endeutament de més de 117.000€ pels serveis prestats i no cobrats de l’empresa EcoBP, referent a la recollida selectiva de fa més de 7 anys. L’anterior equip de govern d’ERC va rebre els serveis de recollida, no els va pagar, va anar a un Contenciós per part de l’empresa, li arriba la sentència dient que ha de pagar i no paga!
Teníem l’acord però l’aprovem ara perquè ja hem liquidat el deute que teníem amb el Consell Comarcal (transport escolar, serveis socials, …) i fraccionem aquest deute pels propers 3 anys.

Al migdia he dinat amb dos ex-companys de feina. Fa tres anys érem companys de la mateixa oficina i, des que vaig plegar, que ens veiem de tant en tant. Ara estan de vacances i hem aprofitat per dinar a l’Ull de Llebre i posar-nos al dia!

Per la tarda cine i McDonalds. Érem 12 entre grans i nens a veure l’última pel·lícula de Zipi i Zape i després a sopar al McDonalds. La pel·lícula ha estat bé i als nens els ha agradat molt. Del tema McDonalds, feina molt de temps que no hi anàvem perquè no és sant de la nostra devoció però un dia és dia.
Tarda divertida entre amics i família i, per tant, una gran tarda!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari