Dilluns 1 d’agost: el President Puigdemont visita Idiada i el programa de la Festa Major a punt

Avui comencem el mes d’agost de la millor manera!

IdiadaAquest matí el President Puigdemont i el Conseller d’Empresa i Coneixement Jordi Baiget, han visitat Idiada. Als alcaldes de la Mancomunitat de l’Albornar, alcaldes de municipis propers i la presidenta del Consell Comarcal ens han convidat a assistir a la visita a quarts d’1 del migdia.
Hem anat al laboratori de xoc, on proven els cotxes o més ben dit, on els fan col·lisionar. Ens han explicat tot el procés, les proves, els dummys, … espectacular tot!!
Després hem compartit un aperitiu i, des d’Idiada, han regalat un llibre al President, un llibre que també ha patrocinat Idiada i que és el llibre de masies del bisbalenc Benjamí Català Benach. M’ha fet molta il·lusió que li regalessin el llibre al President i ja m’he encarregat d’explicar que és bisbalenc!
No us puc oferir cap fotografia perquè, per seguretat, privacitat i secret professional, no podem entrar mòbils amb càmera de fotos i et posen una enganxina a l’objectiu de la càmera.

FMJa fa uns mesos que el regidor de festes, el Feliu, treballa per organitzat la Festa Major. No és fàcil quadrar els horaris i tancar els actes però el Feliu ho fa molt bé!
Tenim la gran sort que la Bisbal som una vila rica en entitats i associacions que organitzen activitats per la Festa Major amb ganes d’oferir-nos passar una bona estona: exposicions, gimkana, joc de l’assassí de la pastanaga, concert, futbol, ball, castells, maquillatge, … Això és el millor de la Festa Major, una festa organitzada entre tots que gaudim entre tots!
Des d’aquest enllaç podeu accedir al programa. A finals de setmana es repartirà per les cases.

 

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

 

Share

Deixa un comentari