30 i 31 de juliol: festa a l’Esplai i comencen les inscripcions per les activitats dels Esventats

Cap de setmana de festa a l’Esplai!
Dos dies de molta calor que no espanten als veïns i veïnes de l’Esplai, ja que hi ha hagut alta participació a tots els actes organitzats per l’Associació de veïns de l’Esplai. Agraeixo sobretot a la Junta la voluntat i gran èxit d’organització, especialment al Francisco, Paulino i Àngel.

Tenim la sort de comptar amb unes grans associacions de veïns a la majoria de les urbanitzacions que dediquen moltes hores a organitzar activitats per les festes!

EsplaiMissaDissabte al matí vaig assistir a la tradicional missa rociera, presidida per mossèn JoanEsplaiRociera Ma i amb les cantores rocieras de l’Esplai.
Una missa molt emocionant perquè fa pocs mesos que va morir la veïna que va fundar aquest cor i a qui se li va dedicar la missa.
Mentre durava la missa, ja s’anava coent la paella que ens menjaríem més tard per dinar.

EsplaiPaellaUn dinar que vam compartir amb la junta de l’associació i molts veïns i veïnes de l’Esplai, un total de 170 persones.
Feina molta calor i anava preparada amb barret i ventall però no va caldre perquè entre l’ombra dels arbres, la tela negra i l’airet que passava, l’ambient era molt agradable.

EsplaiBallA la tarda vaig aprofitar per anar a la piscina amb la família i refrescar-nos una mica, ja queEsplaiBall1 després de sopar tornàvem a l’Esplai al ball de nit. A la mitja part del ball, amb el Paulino de mestre de cerimònies, vam sortejar un pernil entre els números venuts durant tot dia. Primer no va sortir el guanyador, però al cap de mitja hora ens van anunciar que el guanyador ja havia aparegut.EsplaiBall2
Una vetllada molt musical i agradable!

EsplaiSevillanas1Diumenge a les 11 del matí tornava a l’Esplai amb l’exhibició i ball per part de les ballarines deEsplaiSevillanas2 sevillanes de l’Esplai. Porten només un any assajant i avui era la seva primera actuació i ho han fet molt i molt bé. Moltes felicitats!
Les dirigeix l’Eva Ma i des d’aquí la felicito!

Després d’aquesta actuació van continuar amb les ballarines de sevillanes que ja fa anys que funciona on en formen part algunes veïnes de la Bisbal. Una gran actuació!

EsplaiSevillanas3EsplaiSevillanas4EsplaiSevillanas5
EsplaiEspuma

A l’acabar les sevillanes, tots els nens, nenes i joves ja estaven a punt per la festa de l’escuma. Amb la calor que feia, agraïen que de tant en tant els ruixessin amb aigua!

EsventatsA quarts de 6 de la tarda m’he arribat a la Plaça de l’església a la paradeta dels Esventats. S’acosta la Festa Major i els Esventats ja han obert les inscripcions pel joc l’Assassí de la Pastanaga i per la Gimkana esventada.Esventats1

El joc de l’Assassí de la Pastanaga l’any passat va ser el primer i va ser tot un èxit!! Ara aquest any estic convençuda que també ho serà. La Gimkana esventada també és el segon any i serà un nou èxit! Tenim un jovent molt valuós que són l’orgull de la Bisbal.

EsplaiPallassoI tornem a la festa de l’Esplai! Primer a l’espectacle infantil i després a l’entrega de medallesEsplaiMedalles pels campionats d’aquest cap de setmana. l’Associació de veïns de l’Esplai va convocar campionat de petanca, d’escacs, de futbol i de billar. Gran èxit també de participació i al vespre la Maguy i jo hem entregat les medalles als guanyadors de cada campionat.EsplaiMedalles1

Un gran fi de festa per un cap de setmana ple d’activitats a l’Esplai!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

 

Share

Deixa un comentari