Dijous 28 de juliol: nous projectes d’ocupació, propostes de Ple i presents al Parlament

Avui tot el matí amb dos grans temes: nous projectes d’ocupació i revisant els punts pel Ple de la setmana vinent.

Juntament amb l’Arantzazu, tècnica d’ocupació municipal, estem treballant la possibilitat de poder oferir formació ocupacional a través dels certificats de competències. Per poder optar-hi hi han requisits previs que hem de complir i és en el que estem treballant.
Hem fet la presentació d’aquest nou projecte a la resta de l’equip de govern per poder-ho tirar endavant.
A la tardor segur que ja us ho podem presentar!

Després, juntament amb la Maguy i el secretari, hem confeccionat l’ordre del dia del Ple de la setmana que ve. Un Ple amb molts punts i la majoria d’una gran importància. Quan el convoquem, us en faré cinc cèntims!

PenedesMentrestant al Parlament de Catalunya, han fet el debat a la totalitat de la modificació de la Llei de Vegueries per incloure-hi el Penedès. PP i C’s havien presentat esmenes a la totalitat a la proposició presentada per Junts pel Sí, PSC, CSQP i la CUP, però no han tirat endavant.
Per tant, s’inicia la tramitació per modificar la llei que portarà a què el Penedès sigui Vegueria.
En el públic assistent a aquest debat, hi han anat la Judith i la Leo, juntament amb el Jaume Casañas, l’Eva Serramià i el Ferran Trilla. Molt bona representació bisbalenca!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari