Dimecres 27 de juliol: el Corte Inglés ja treballa a la Bisbal i presentació de la Diada Castellera de la Mare de Déu d’agost

Avui ha estat un gran dia!
L’inici de l’activitat del centre logístic del Corte Inglés a la Bisbal és una molt bona notícia. És d’aquelles informacions que dic que no es poden donar fins que ja estan i fins que l’actor principal no ho autoritza.

Corte InglésAquesta nau és dins el Polígon de Les Planes Baixes, un polígon que ja feia més d’un any i mig que no estava recepcionat i, per tant, no era operatiu. Des del setembre passat que hem estat treballant per tenir-ho tot a punt i poder-ne fer la recepció.
Tots sabeu que la construcció de la nau del Corte Inglés a la Bisbal va provocar molt d’enrenou les dues legislatures anteriors, no va ser un bon començament i no cal recordar-ho però només faig aquest apunt: no es pot jugar ni comprar vots amb la necessitat de les persones, i això és justament el que va fer l’anterior equip de govern quan, en la campanya electoral del 2011 que va guanyar amb majoria absoluta, va prometre 900 llocs de treball pels bisbalencs al Corte Inglés. Va crear una falsa expectativa d’obtenció fàcil de feina només pel fet de ser bisbalencs.
És molt important que s’implantin empreses al municipi però també és molt important una bona relació entre l’administració i l’empresa i ara us puc dir que aquesta bona relació i confiança hi és.

El Grup de El Corte Inglés ha fet una nota de premsa que resumeixo aquí:
El Corte Inglés reforça el seu posicionament logístic a Catalunya amb un centre a la Bisbal.
Posa en funcionament una nova plataforma logística ubicada en terrenys de més de 230.000 metre quadrats, per donar millor funcionament a tota la zona del Mediterrani.
La plataforma neix com a complement del centre d’emmagatzematge i distribució que el Grup disposa a Montornès del Vallès.
La nau de la Bisbal compta amb una primera fase d’una superfície de més de 45.000 metres quadrats, amb capacitat d’increment en el futur.
En aquesta nau s’incorporen les últimes tecnologies.

A la Bisbal, com a la resta de la comarca, tenim l’índex d’atur molt elevat i són prioritàries les polítiques d’ocupació. Ja fa uns mesos que el servei d’ocupació i l’empresa estan en contacte per cobrir els primers llocs de treball. No són 900, com prometia falsament l’anterior equip de govern, sinó que ara són uns 20 i aniran incrementant.

Hi ha molt bona entesa entre les dues parts però no oblidem que qui contracta és l’empresa i que és qui fixa els requisits per cada lloc de treball.
Ara ja hi ha uns quants bisbalencs que hi treballen i segur que anirà en augment!

CastellsA la tarda hem fet la presentació de la Diada Castellera de la Mare de Déu d’Agost, a les 6 de la tarda a la sala de Plens.
De l’equip de govern hi érem la Maguy, la Judith, la Leo, el Feliu i jo.
De les colles ens han acompanyat els Caps de colla Antoni Bach  (Castellers de Vilafranca), Manel Urbano (Vella dels Xiquets de Valls), Jaume Galofré (Joves Xiquets de Valls) i Joan Vallés (Colla Castellera La Bisbal del Penedès).

Després de donar la benvinguda a les colles, hem presentat la Diada del 15 d’agost:

– A dos quarts d´una, les quatre colles faran un pilar davant l´Ajuntament.

– A l´una del migdia, la Colla Castellera La Bisbal del Penedès (Bous) obriran plaça (carrer Dr. Robert) fent un castell. A continuació, Diada castellera amb les tres colles

– Després ronda de pilars

A continuació s’ha fet el sorteig de l’ordre d’actuació i serà:

Joves Xiquets de Valls
Vella dels Xiquets de Valls
Castellers de Vilafranca

I per acabar, la ronda de pilars.

És el segon any que la colla local els Bous participen a la Diada i estic convençuda que faran molt bon paper.

Vull agrair al Salvador Ferré i al Josep Anton Ramon la seva passió i tasca vers aquesta diada. Ens faciliten molt la feina i la fan molt bé!

Hem acabat brindant per la Diada i esperant veure i gaudir de molts bons castells!

FMVendrellPer acabar aquest dimecres, res millor que veure la cercavila de la Festa Major del Vendrell!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari