Dijous 21 de juliol: Junta de Govern i presentacions de candidatures del PDC

Comencem el dijous amb Junta de Govern Local, amb un ordre del dia de tretze punts tots aprovats per unanimitat, dels que en comentaré uns quants:

Aprovar el projecte i conveni SKLA de diversificació curricular
Els programes de diversificació curricular són una mesura d’atenció a la diversitat dissenyada per aquells alumnes que han presentat dificultats generalitzades d’aprenentatge durant els primers cursos de l’ESO. És per alumnes que necessiten una atenció més específica per aconseguir els objectius de l’etapa.
Són programes destinats a alumnes de 3r i 4rt d’ESO que ofereixen una estratègia pedagògica per reduir l’absentisme escolar; afavorir que els alumnes puguin assolir els objectius i les competències bàsiques i obtinguin el títol de graduats en ESO, amb continguts i criteris d’avaluació diferents als establerts, amb una metodologia específica i personalitzada i promoure que aquests alumnes assoleixin un nivell competencial i curricular que els permeti continuar amb garanties a la formació posterior.
Amb aquest projecte, aquests alumnes destinen unes hores a l’aprenentatge pràctic a l’Ajuntament, en els diferents departament.

Contracte menor per redactar una modificació puntual de les Normes Subsidiàries
Hem aprovat aquest contracte menor perquè es redacti aquesta modificació per canviar l’ús de les cases dels mestres, perquè puguin ser habitatge social.
És un projecte de la regidoria de serveis socials. Aquesta aprovació és el primer pas per disposar d’habitatge social a la Bisbal.

Aprovar la recepció definitiva parcial del polígon industrial Les Planes Baixes i els Estatuts de la Junta de Conservació d’aquest polígon
Després de més de dos anys amb el polígon acabat, en aquests últims mesos hem treballat per fer tots els passos fins aprovar avui la recepció.
La recepció és parcial i no total per un tema de manca de potència elèctrica. El tema de la potència elèctrica als polígons de la Bisbal, Santa Oliva, Banyeres i Albinyana és un problema que s’arrossega des de fa més de 10 anys i que sembla que ara es vagi desencallant però molt lentament.
Perquè els polígon tinguem la potència necessària per les indústries que tenim i les que puguin venir, fa falta aquest projecte que esperem que arribi aviat. Per aquest motiu la recepció és parcial.
Hem aprovat també la creació de la junta de conservació, de manera que els promotors es fan càrrec del manteniment del polígons durant uns anys.
Amb aquestes aprovacions obrim les portes a l’arribada de noves empreses o ampliacions de les actuals, amb l’increment d’ingressos que representarà pel municipi i l’increment d’ofertes de feina.

PDCmartaA la tarda la Judith i jo hem assistit a l’acte de presentació de les diferents candidatures alsPDCsanti càrrecs de responsabilitat del Partit Demòcrata Català (PDC), a Tarragona.
Hem escoltat als quatre candidats a Defensor de l’Associat, els 3 candidats a la Presidència del Consell Nacional (Mercè Conesa, Santi Vila i Jordi Vila), membres de les dues candidatures al PDCmerceConsell Executiu Nacional i la candidata a vicepresidència Neus Munté.PDCneus
Molt interessant escoltar les propostes i punts de vista dels candidats.
Entre divendres a la tarda i dissabte al matí anirem a votar tots aquests càrrecs!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari