Dimarts 19 de juliol: aniversari de casament i reunió de Partit Demòcrata Català

Avui fa 13 anys que em vaig casar amb el Rafel. Com passa el temps!

CasamentVa ser un estiu molt calorós i aquell dia també. El recordo com un dia molt especial, compartit amb la família i amics on vam gaudir tots de la festa. Primer la cerimònia i missa a l’església de la Bisbal amb Mn. Vicenç, després les fotografies a la Bisbal i a Santes Creus i el convit al Molí d’en Mallol a Montblanc.
Avui he mirat les fotografies i veig que en falten molts però que també n’hi ha molts que encara no “existien” i que ara ens acompanyarien, com ara els fills tan els nostres com dels amics.
Un dia molt especial i un nou inici de vida. El mateix any que em vaig casar és quan vaig entrar a l’Ajuntament com a regidora amb el Joan Poch d’alcalde i no m’hagués pensat mai que 13 anys després seria alcaldessa!
A partir d’aquell dia hem fet un camí el Rafel i jo que és el millor que m’ha passat mai i que estic convençuda que continuarà fins que siguem vellets.

ReunióDeixant de banda el record del casament, comento la reunió d’aquest vespre a Calafell. El proper dissabte votem estatuts i càrrecs del nou partit: presidència i vice-presidència, consell executiu, estatuts, … i en la reunió d’avui la Marifé i la Sandra ens han explicat el funcionament.
És un moment molt important poder participar de la creació i organització del Partit Demòcrata Català!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari