Dissabte 16 de juliol: festa a la Miralba, inauguració del Frankfurt i Mulla’t per l’esclerosi múltiple

Dissabte era el dia de la festa a la Miralba, aquest any organitzada per la Asociación de vecinos de la Miralba. Felicito al Diego el seu president i a la resta de la Junta per la gran organització i èxit en la festa.
L’Associació fa pocs mesos que està creada i estan treballant molt per donar-se a conèixer entre els veïns i per aconseguir el millor per la Miralba.

MiralbaBicis1Al matí la Leo, la Judith i jo amb els respectius fills, vam anar als inflables i a les bicis que vanMiralbaBicis2 organitzar al matí. Feia molta calor però els nens s’ho van passar la mar de bé!MiralbaInflables1
MiralbaDominoTambé vam anar a veure com jugaven el campionat de petanca i el campionat de dominó.MiralbaPetanca2
La pista de petanca és nova d’aquesta setmana i és on hi ha la masia a la zona d’equipaments. És la pista de petanca que hi havia al costat de la pista d’skate al carrer Safaretjos. Quan la brigada municipal va acabar de posar les pistes, de seguida hi van anar els veïns a jugar.

Frankfurt1Al migdia vam anar a la inauguració del Frankfurt que ara el porten la Irene i el Sergi, veïnsFrankfurt2 de Can Gordei. Els desitjo molta sort i estic convençuda que els anirà molt bé!Frankfurt4
Podeu trobar-hi tapes casolanes, entrepans i dolços fets per la Irene que és una artista!Frankfurt5
Sempre és una alegria que s’obrin nous comerços i establiments a la Bisbal, que aporten riquesa, moviment i vida al poble.

Mullat1A mitja tarda la Leo , la Judith i jo ens vam trobar a la piscina per participar a la campanyaMullat2 Mulla’t per l’esclerosi múltiple, comptant amb la Tresa Ma Turdiu com a voluntària per vendre les samarretes, bosses, gorres, … de la campanya i contribuir així a recollir fons. Moltes gràcies Tresa Ma per participar un any més en aquesta campanya!

MiralbaCastells1A les 7 de la tarda la Judith, la Maguy i jo érem a l’actuació castellera de la Miralba, a càrrec delsMiralbaCastells2 Bous.MiralbaCastells3
MiralbaCastells5Magnífica actuació amb el pilar de 4, 3 de 6, 2 de 6 int. desmuntat , 4 de 6 , 2 de 6 i intent de pilar de 5.

MiralbaCastells6MiralbaCastells7

MiralbaSopar1Després de l’actuació, temps just per anar a casa a canviar-se i tornar a la Miralba pel sopar de festa.MiralbaSopar2 Un sopar amb més de 200 persones, organitzat per l’associació. Després vam gaudir de l’actuació de la humorista Maria Engràcia, que va fer sortir els colors al president de l’associació!
Quan va acabar, era l’hora d’entregar els trofeus del campionat del dominó i de la petanca. I seguidament un ball molt animat.
Vaig marxar a quarts d’1 de la matinada deixant encara molta festa a la Miralba!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari