Dimecres 13 de juliol: visita amb el Conseller de territori i sostenibilitat Josep Rull i presentació del nou mitjà de comunicació “La ciutat del Baix Penedès”

Estacio FrançaAquest dimecres a la tarda la Maguy i jo hem agafat el tren a Calafell fins a l’Estació de França per anar al Parlament de Catalunya. Allà havíem quedat primer amb el Pere per anar tots tres a trobar-nos amb el Conseller Rull.

El tema us el podeu imaginar: buscar una solució definitiva per l’accés a les dues bandes de la C-51 al pas per la Bisbal.

Fa uns mesos que vaig demanar reunir-nos amb el Conseller de Territori i Sostenibilitat Josep Rull, per tractar aquest tema.
I avui hi hem anat. Agraeixo a la conselleria la rapidesa de citar-nos per avui sabent l’agenda atapeïda del conseller!

Primer hem anat a la cafeteria per esperar l’hora i la veritat és que és un luxe poder gaudir de l’edifici del Parlament i també veure els polítics en directe. Sé que això queda “de poble” però a mi m’ha fet gràcia creuar-me a la cafeteria amb el diputat Lluís Llach de Junts pel Sí i amb la diputada Inés Arrimadas de Ciutadans, encara que no comparteixi res amb Ciutadans.

ConsellerRullQuan ha sigut l’hora hem pujat a una sala just al davant de la sala de plens, on ens han rebut el Conseller Josep Rull, el secretari d’infraestructures i mobilitat Ricard Font i el director general d’infraestructures de mobilitat terrestre Javier Flores.
Hem estat més de mitja hora parlant de la problemàtica de no tenir connexió amb les dues bandes de la carretera de Valls i de l’arranjament que han de fer a Santa Cristina.
Cal tenir en compte que el projecte de la carretera de Valls C-51 és un projecte acabat i que el fet que no hi hagi enllaç és perquè a l’anterior equip de govern ja li estava bé així. Si reps el vist-i-plau d’un projecte per part d’un alcalde, s’entén que és el millor pel seu municipi. Això és el que devia passar i que ara, per arreglar-ho, s’ha de tornar a començar.
Estic molt satisfeta amb al reunió d’avui perquè és un tema que portem treballant uns quants anys des de la oposició i un any des del govern, i n’ha sortit el compromís de fer el projecte per la millor solució possible per aquest accés.
Per tant, ja es posen a treballar-hi i nosaltres a seguir-ho!
També han comentat que en unes setmanes comencen l’arranjament a Santa Cristina.

Molt bona feina feta des de la Conselleria i des de l’equip de govern!! És una feina de formiga però que s’ha de començar per poder veure-ho acabat algun dia.
Sortint de la reunió el Conseller ens ha portat a la sala de Plens, explicant-nos la història del Parlament i anècdotes. Una molt bona manera d’acabar la visita!

A quarts de vuit de la tarda tenia Consell d’Alcaldes al Consell Comarcal del Baix Penedès, on ja vaig comunicar que no hiLourdes arribaria a temps. I així ha estat, perquè arribàvem a Calafell a dos quarts de nou del vespre.
A aquesta hora començava la presentació d’un nou mitjà de comunicació mensual digital i en paper: “La ciutat del Baix Penedès”, amb la periodista banyerenca Lourdes Meroño al capdavant.
Hi he arribat quasi a les 9 del vespre escoltant el final de la presentació, però almenys he pogut saludar a la Lourdes i donar-li el meu suport i felicitació per aquest nou projecte.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari