Dilluns 11 de juliol: bar de la Festa Major i casament de l’Encar i el Manuel

FocAquest matí els membres de la mesa de contractació del concurs per portar el bar de la Festa Major, hem fet les valoracions de les tres propostes en funció del que diu el plec de clàusules. Es valora els preus de les consumicions, l’experiència en bars de festes majors i les millores.


Quan això ja ha estat fixat, hem obert el sobre B de la oferta econòmica i l’hem valorat. A les bases posàvem 300€ com a mínim i els imports superiors es valoraven segons un varem establert a les mateixes bases.
Quan ho hem tingut tot valorat, ha sortit qui portarà el bar els dies 12, 13, 14, 15 i 16 d’agost per la Festa Major.
No us ho puc avançar perquè primer s’han de notificar als tres participants.Ara només queda aprovar l’adjudicació per Junta de Govern local la setmana que ve.

EnkarAl migdia he casat a l’Encar i el Manuel, bisbalencs de Can Gordei, acompanyats dels seus fills i dels testimonis. Sempre és emocionant i tot un goig celebrar casaments i més, com en aquest cas, coneixent els nuvis.
Moltes felicitats parella!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari