1, 2 i 3 de juliol: divendres el casament de l’Alejandro i la Mercedes, dissabte d’art als carrers de la Bisbal i diumenge en família

casamentDivendres comencem el mes de juliol i la millor per estrenar el mes és amb el casament dels bisbalencs Alejandro i Mercedes.
Que sigueu molt feliços parella!

PinturaInscripcionsDissabte 2 de juliol a les 8 del matí comencen a arribar pintors/es pel concurs de pintura ràpida de la Bisbal, organitzat per Gralles Experience amb el Juanjo Espina al capdavant i amb col·laboració de l’Ajuntament.
Un total de 72 pintors van omplir els carrers de la vila creant un ambient únic que feia badar i admirar a tots els que passàvem. Entre els pintors hi havia catalans (d’on s’ha de destacar la bisbalenca Zara, gràcies per participar-hi!), andalusos, valencians, castellans, italians i un rus. Dels que no eren catalans la majoria participaven al Gralles Experience amb les seves obres.
Pintura10Va ser un concurs on vam comptar amb noms de primera fila de la pintura nacional i fins iPinturaPremi5 tot mundial, ja que alguns dels guanyadors han exposat a les millors galeries del món.
En qualsevol racó, qualsevol carrer et trobaves un artista que en un moment traçava quatre ratlles i quan tornaves a passar ja havia transformat la tela o la fusta en una obra d’art.
Pintura7Hem estat uns privilegiats de poder gaudir de la creació d’aquestes obres!PinturaPremi2
Primer et sobtava trobar-te un pintor però després ens anàvem trobant resseguint els pintors i l’evolució de les obres. Un matí fantàstic!
A les 2 del migdia els artistes havien d’entregar les obres i col·locar-les a la sala de dalt del CMC. Allà el jurat format per l’anfitrió Juanjo Espina, 4 artistes de renom i la Judith, regidora de cultura, ho van tenir molt difícil per triar els 5 premiats.
Jo no formava part del jurat però sé que va ser una decisió difícil per la gran qualitat de totes les obres. I el primer premis va ser un quadre d’un tractor, el tractor del Xesc!PinturaPremi1
PinturaDinar1A dos quarts de tres vam anar al dinar popular que van organitzar al Poliesportiu Municipal, amb la Puri, on per 10€ vam compartir dinar amb els artistes, amanida i fideuà (del Pere i la Cristina).
A les 4 del migdia ja érem a l’auditori del CMC per l’entrega de premis. I a partir d’aquí i fins les sis de la tarda, vam poder contemplar totes les obres, amb alguna venda i tot.

Pintura1PinturaMencio
Pintura2Pintura3Pintura4Pintura5

Pintura6Pintura8Pintura9

Pintura11Pintura12PinturaMencio1

Gralles1Al vespre la Judith i jo ens havíem apuntat per assistir al Gralles Experience, a Mas de les Gralles aGrallesCuadres l’Ortigós. On el Juanjo Espina havia reunit més de 70 artistes escultors i pintors de gran nivell d’arreu del món en una festa d’art, música i gastronomia.
En un entorn magnífic gaudíem de les escultures de Roser Oter, Albert Bustos i Mateo Pugliese, entre d’altres, i de la pintura de Mikel Olazábal, Hanneke Naterop, Beatriz Seijo, Daniel Parra Lozano, Manuel Castillero Ramírez, Belinda Washington, Mercè Humedas Parès, Cristina Bergoglio i Antonio GrallesCuadres1Barahona per anomenar-ne alguns.GrallesAmbient1
L’experiència musical començava per l’actuació dels Grallers del Baix Penedès, seguit del jove trio de corda, vent i teclar Papers Volats i acabant amb la magnífica actuació de la cantant espanyola de cançó d’autor i cobla Clara Montes.

GrallesBeruGrallesPapersVolatsGrallesClara
I la gastronomia, d’alt nivell com l’art i la música que ens acompanyava, anava a càrrec de Lo Mam.GrallesVi
Una experiència única ben a prop de casa!Gralles2

I diumenge de descans i de família, gaudint d’un bon dinar familiar a l’Ull de Llebre i tarda de cinema  veient la pel·lícula “Buscant a Dori” de Disney. Una bona manera de carregar piles per començar una nova setmana!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari