Dilluns 27 de juny: casal d’estiu, català, concurs d’idees, i FCV Bisbal campions!

Dilluns de ressaca electoral on cal tornar a la feina, que n’hi ha molta per fer!

A les 9 del matí he acompanyat als nens al primer dia del Casal d’Estiu municipal, a càrrec de la Ballaruga. S’ho han passat genial!
Em fa molta gràcia que dos dels seus monitors siguin el Sergi i la Jordina perquè el Rafel i jo havíem sigut monitors d’ells als Casals d’estiu i ara són ells els monitors!

catalaA les 10 del matí, hem anat a l’auditori del CMC per assistir a “Vols aprendre català?”. Hem organitzat una xerrada informativa amb la Montse Espar i la Rosa M Ibarz, del Consorci de Normalització Lingüística, per explicar totes les possibilitats d’aprendre català tan presencial com per internet. Després han fet una prova de nivell a qui ha volgut, per saber a quin nivell estan i quins cursos podem oferir des de l’Ajuntament.
Han vingut una vintena de persones entre les que estan apuntades al SOM Bisbal que els interessa adquirir coneixements de català i les persones que parlen català de tota la vida però que no l’han estudiat mai.
Després de les proves de nivell i de fer propaganda, sabrem si podem portar a terme aquests cursos de català a la Bisbal.

Al despatx miro cada dia les publicacions al BOP (Butlletí Oficial de la Província) i avui ja surt publicat el Concurs d’idees que vam aprovar i que vaig comentar el 2 de juny .
Ara hi ha dos mesos per presentar les idees pel concurs.

futbolA les 8 de la tarda tanquem l’Ajuntament però avui ens hem esperat fins a 2 quarts de 9 per rebre els jugadors i entrenador de l’equip F.C.V. Bisbal que s’han proclamat campions de lliga de veterans, al Consell Esportiu.
Els esperàvem per felicitar-los per ser campions i per la constància i afició, ja que tots treballen i tenen família i treuen temps per compartir la passió de jugar a futbol. Moltes felicitats a tots!!

Encara no acabo el dia perquè a quarts de 10 de la nit hem quedat el grup de convergència de la Bisbal per treure pancartes i cartells de la campanya electoral. Nosaltres ja tenim la feina feta i ara falta que els altres partits també treguin la seva propaganda.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari