Divendres 24 de juny: piscina, Turismar i final de campanya a Manresa

Avui és el dia de Sant Joan, un dia de ple estiu amb molta calor!

Piscina1A les 11 del matí hem obert la piscina municipal, inaugurant la temporada d’estiu.Piscina2
L’Àngel, el jove del programa Start ja estava a punt a la guixeta de la piscina i li he comprat el primer talonari de 60 entrades per la piscina.
Hi he anat per saludar-lo, saludar també a la Marga i la Júlia del bar i a la socorrista de la piscina. Ha vingut també la Leo a primera hora amb tota la família per comprovar que tot funcioni correctament i prenent nota de les cosetes que sempre surten el primer dia, perquè demà estiguin solucionades. Aquesta temporada hem canviat tot el quadre elèctric per complir amb la normativa actual així com canviar les dutxes exteriors.
A aquella hora ja feia calor i de bona gana m’hagués tirat a la piscina, però he marxat per anar a la inauguració del Turismar.

Turismar

Al migdia s’ha inaugurat el Turismar a Coma-ruga. Tota la plaça plena d’estands d’empreses, d’alguns ajuntaments de la comarca i també de food trake, que ara està de moda. Després de la inauguració oficial hem fet una volta pel recinte, quedant inaugurada la temporada d’estiu!

Manresa4A quarts de 5 de la tarda m’han vingut a buscar la Mar Vázquez i la Marifé Merchán per anar al míting deManresa3 final de campanya de Convergència a Manresa.
El Kursal de Manresa estava ple amb més de 1.000 persones entre la sala gran i una de més petita que han habilitat amb una pantalla.
Avui l’acte l’ha presentat l’alcalde de Manresa, després han intervingut  els candidats Miquel Calzada i Quico Homs, el President Mas i el President Puigdemont. Tots han estat espectaculars avui, fent-me sentir orgullosa de ser Manresa5catalana i convergent, han estat uns parlaments intel·ligents, emocionants, amb un toc d’humor i irradiant il·lusió i voluntat de fer feina i molta per Catalunya!Manresa2

Acabo l’escrit d’avui al bloc demanant el vot, un vot útil i sincer a convergència, que és la formació de la gent valenta i treballadora que mai ens deixarà a Manresa1l’estacada, treballa i sempre treballarà pel nostre país, arremangant-se i fent tots els papers de l’auca.

Per acabar, dir que ha estat un plaer formar part d’aquesta candidatura, he treballat molt i també he gaudit de les trobades, mítings, conèixer persones del territori, compartir aquests 15 dies amb la Mar Vázquez i poder aportar-hi el meu granet de sorra.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari