Dimecres 22 de juny: Banyeres, Tarragona, Bellvei i Calafell

Avui dimecres he anat a l’Ajuntament al matí i migdia a signar documents i la resta del dia m’he agafat festa d’alcaldia per fer campanya electoral.

Banyeres2Al matí he anat al mercat de Banyeres amb la Judith per trobar-nos amb la cap deBanyeres1 llista Núria Figueras, la Mar Vázquez, l’Anna Magrinyà i la Consellera de Governació Meritxell Borràs.
Hem parlat amb veïns i veïnes de Banyeres i hem visitat el fantàstic Museu Cañas. Tot això amb la Consellera de Governació, a qui hem pogut explicar les mancances i problemes de la comarca, així com conversar de diversos temes municipals.

Tarragona1Al migdia he assistit al dinar d’empresaris a Tarragona on, amb diversosTarragona2 empresaris de la ciutat, hem escoltat al candidat pel Senat Joan Bassora, al cap de llista pel Congrés Ferran Bel, al secretari de presidència Quim Nin i al president del Grup Parlamentari de Junts pel Sí Jordi Turull.
A la taula hem conversat amb els empresaris d’impostos, la crisi i, com no podia faltar, el filtratge de les converses entre el ministre d’interior i el director de l’oficina antifrau.
Ens hem saludat amb el Jordi Turull, qui em va presentar com a cap de llista al desembre de 2014 i amb qui he coincidit en varis actes, en Jordi és una persona molt propera i preocupada pel territori.

BellveiDesprés de dinar tocava míting a Bellvei, una xerrada molt agradable amb veïns i veïnes de Bellvei compartint cartell amb la Mar i el Quim. El grup de convergència de Bellvei ha preparat coca de Sant Joan i cava per seguir les converses de manera més distesa amb els assistents.

Al vespre a Calafell amb la Mar, la candidata pel Senat Anna Magrinyà i el President de la Diputació Josep Poblet, amb laCalafell presentació de l’acte per part d’en Joan Olivella.
La sala estava ben plena i després dels parlaments hem conversat amb els assistents a la terrassa del centre cívic.

Avui he parlat i escoltat a molta gent i això és la política. La política es fa des del territori, parlant amb les persones i escoltant-les, som una llista formada per alcaldes, regidors i persones vinculades al territori que reafirmen que la política ha de ser propera si es vol aconseguir el millor pels ciutadans.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari