Dimarts 21 de juny: Arboç, Escola Municipal de Música i ERC de la Bisbal al diari Público

Avui dimarts 21 de juny comença l’estiu, s’acaba l’escola, s’acaba el casalet i s’acaba el curs de l’escola municipal de música.

ArboçAquest mati he anat a l’Arboç per campanya electoral, a la parada de CDC al mercat setmanal, acompanyant la Mar Vázquez, en Joan Plana, l’Olga Navarro i convergents arbocencs.
Ha estat un matí profitós parlant amb la gent que passava pel mercat.

Al mig matí cap a l’Ajuntament amb la feina  diària i amb la firma del contracte amb la Marga Riera que és qui portarà el bar de la piscina aquest estiu, aprovat per Junta de Govern Local.

musicaPetitsA la tarda he assistit, com a mare i com alcaldessa, a l’audició de fi de curs demusicaConjunt l’escola municipal de música. Primer amb les cançons dels més petits i després continuant amb cant coral, instruments i conjunts instrumentals dels més grans: l’Amàlia, la Laia, en Nil, el Julen, el Magí, l’Aniol, la Maia i el David.
L’Elisabeth és la directora de l’escola i la que fa musicaGuitarressensibilització, cant coral i piano. El Pablo és el professor de guitarra.musicaCantCoral
Avui hem gaudit de l’audició amb les cançons, les peces de piano, de guitarra i de trio de piano, flauta i xilòfon.
Felicitats a tots els alumnes i les seves famílies per apostar per la música i la riquesa que suposa aprendre música i aprendre a tocar un instrument.

Al vespre m’he endut una sorpresa al llegir la notícia publicada al diari Público aquesta tarda amb el titular “Fernández Díaz conspiró con el jefe de la Oficina Antifraude catalana para fabricar escándalos contra ERC y CDC“, on un dels paràgrafs de la notícia és:
Una denuncia en La Bisbal del Penedès, que es la creación de un punto verde que se dio a CESPA sin concurso y es verdad que en La Bisbal gana con seis diputados por mayoría absoluta Esquerra.”

Jo no entro en sí és veritat aquesta conspiració, no és la meva feina, però sí que constato que la part referent a la Bisbal és certa i no és cap conspiració ni res inventat. És la denúncia que vam presentar els regidors de CiU el 24 de juliol de 2014, denunciant l’equip de govern d’ERC de l’Ajuntament per haver adjudicat les obres de la construcció del Punt Verd de La Bisbal a l’empresa empresa concessionària del servei de recollida d’escombraries, sense la corresponent licitació. Al tractar-se d’imports superiors a 50.000€ per contractes d’obres, no corresponia considerar-ho com a contracte menor i adjudicar-ho directament sinó que calia licitar l’obra.
Estem pendent que ens arribi la resolució d’aquesta denúncia i esperem que sigui aviat, tal i com ens van comentar l’11 d’abril de 2016,  el dia que vam anar a l’Oficina Antifrau.

L’objectiu d’aquesta denúncia no és buscar escàndols sinó fer justícia per la no licitació de les obres, la manca de transparència en el procés i el no obtenir resposta per part de l’equip de govern d’ERC ni del secretari de totes les preguntes per escrit sobre les obres del punt verd.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari