18 i 19 de juny: Tortosa, Correbarris, Joventut Bisbalenca, Bous, concert, Albinyana i Bisbal

TortosaDissabte al matí marxem tota la família cap a Tortosa, primer pel míting acompanyant a la resta deTortosaMas candidatura de convergència amb en Ferran Bel com a cap de llista, en Quico Homs i el President Artur Mas.
Després del míting ens vam quedar amb uns amics tortosins per dinar i xerrar.


CorrebarrisPistaDissabte a tarda amb el Correbarris, el segon any que els Esventats organitzen aquestaCorrebarrisGrans festa. Tot molt ben organitzat, ja que parlen amb els bars del poble, demanen els permisos necessaris, preparen la música, …
Vam començar pel Bar de la Riba, després pel Restaurant Ull de Llebre, baixant cap al Racó de la Pedra i cap a la pista, on ens van fer ballar!
De la pista als Arcs, després a la Societat, baixant cap a la Bonamassa i acabant al Poli fins la 1 de la matinada.CorrebarrisPistaBall
Jo no vaig aguantar tant i a les 10 ja era a casa. Moltes felicitats Esventats per la organització i l’any que ve més!

Futbol1Diumenge al matí he assistit al 1r torneig prebenjamí de Joventut Bisbalenca, amb elsFutbol2 equips de Bellvei Atlètic, Base Marc Bartra, Unió Esportiva Segur i Joventut Bisbalenca.
Partits molt emocionants on els jugadors ho han donat tot! Han quedat campions Joventut Bisbalenca, felicitats a tots els jugadors pel bon joc.
Futbol3

Veure les cares i actitud als jugadors i al quedar campions, no té preu!
Felicito també als entrenadors i la junta per la gran feina feta.

Del futbol cap a la Plaça Major, amb el bateig de la Colla Castellera els Bous,Bous1 apadrinats pelsBous2 Nois de la Torre i els Xicots de Vilafranca.
Un bateig on l’actuació dels Bous es mereix un deu: pd4c, 3d6a, 2d6, 4d6, 2pd4ps, i 3d6 de germanor amb Xicots de Vilafranca i Nois de la Torre.
Ara oficialment ja tenim Colla Castellera i toca seguir treballant amb ganes i il·lusió.
Moltes felicitats Bous!Bous6Bous4

Bous3Bous8Bous9Bous7

ConcertMariaA la tarda, cap a concert! Avui el concert organitzat per la Coral Antistiana per recaptar fons perConcertAniol1 la reparació de l’orgue, ha estat a càrrec de músics bisbalencs.
L’Aniol Vidal i la Maia Borne de l’escola de música de la Bisbal que han tocat el piano molt i molt bé. Tenim una bona cantera!

ConcertAniolConcertMaia
ConcertMarcL’Esperança Carrió amb xeremies i el meu germà Marc Ferré amb el timbal, ens han interpretat peces típiques mallorquines. Gran interpretació!
ConcertAndreaL’Andrea Crespo ens ha delectat amb dues peces per piano. Fantàstica com sempre!

ConcertOnaI la Ona Bernad, soprano, amb l’Ensemble Eufònic m’ha sorprès i molt en positiu! L’Ona feia molts anys que no la veia i sé que va començar música a l’escola municipal de la Bisbal però ara estudia cant i he al·lucinat quan l’he sentida! Una veu esplèndida i inesperada. Moltes felicitats Ona! A més, venia acompanyada de músics i coral per acabar d’arrodonir el concert.
Moltes gràcies a la coral per organitzar aquest concert bisbalenc!

Albinyana1Del concert ràpid a Albinyana! que tenia míting amb la gent de Bonastre i Albinyana. EnAlbinyana2 David Godall, alcalde de Bonastre, ha presentat l’acte i després hi han intervingut la candidata Mar Vázquez, el secretari de presidència i alcalde d’Albinyana Quim Nin i jo.
Després dels parlaments hem compartit coca i cava amb els assistents, on hem pogut xerrar i passar una bona estona.

BisbalSoparAl vespre, cap a la Bisbal!! Al berenar-sopar míting que hem organitzat.BisbalRegidors
Tenim un gran equip a convergència que en un moment han tingut taules parades i plats a punt. Sou uns cracs!BisbalTots
Hem sopar pa amb tomàquet i la Mar i jo hem parlat de les eleccions del proper diumenge i després el Quim i els regidors de convergència de la Bisbal hem parlat de la Bisbal, dels projectes aconseguits en aquest primer any de govern i en els projectes en els que estem treballant.
Ens ho hem passat molt bé junt amb les 80 persones que ens han acompanyat!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari