Divendres 17 de juny: mercat Vendrell, casament, fotografia i sopar Institut

Començo el divendres al mercat del Vendrell, amb paradeta de convergència per parlar i escoltar amb la gent que va a mercat. Estem en campanya!


Mercat2A les 10 del matí ja havíem muntat l’estand la Mar, el Guillem, l’Anna, el Francesc i jo.Mercat1 Després també han vingut a ajudar la Marifé, l’Eva Ma Serramià i el Jordi Marlès.
Jo només m’hi he pogut estar fins quarts de 12 del migdia perquè a les 12 tenia un casament a l’Ajuntament.

Casament

A les 12 del migdia ja era a la sala de plens per celebrar el casament del Juan José i la Magdalena, bisbalencs i veïns de Can Gordei que han fet aquest pas endavant per segellar la seva relació. Ha estat una cerimònia emotiva acompanyada de familiars i amics.

Expo1A les 7 de la tarda, hem inaugurat l’exposició de fotografies del Grup fotogràfic del Vendrell, onExpo2 en forma part la bisbalenca Anna Bages. Una exposició magnífica d’uns grans artistes. Us recomano veure l’exposició que estarà oberta tota la setmana a la sala gran del CMC (Centre Municipal de Cultura).
Realment són uns grans artistes que fan una obra d’art de petits detalls que ens passen desapercebuts.

Al vespre les 3 regidores hem anat a acomiadar els marits i fills al poliesportiu, perquè anaven a la caminada nocturna i sopar de l’AMPA de final de curs. Nosaltres anàvem al sopar dels 10 anys de l’institut de la Bisbal.
Sopar2Recordo fa 12 anys, amb en Joan Poch d’alcalde, que des d’ensenyament van comunicar a la comarca laSopar1 intenció de construir un institut a l’interior del Baix Penedès. De seguida ens vam posar a treballar buscant el lloc idoni a la Bisbal i al final vam decidir que oferiríem el camp de futbol municipal.
Això va portar algunes desavinences entre els veïns però crec que va ser una decisió encertada.
El primer curs que es van fer a les aules prefabricades ja era jo alcaldessa i la Núria era la directora de l’institut. Abans del sopar ho comentàvem, que el temps passa molt ràpid!
Sopar3Va ser un sopar de més de 200 persones entre professors, alumnes, ex-alumnes, pares i veïns.Sopar4 Després del sopar, concert de la Laura i el Javier, magnífic com sempre, i depsrés dos grups on en formen part alguns professors.
Parlant amb l’Albert, l’actual director, va explicar que el proper curs arribaran als 600 alumnes!!Sopar5
Vaig parlar també amb l’Albert Borrell, professor de l’institut, amb el que havíem estudiat junts empresarials a Reus. Ara no ens veiem massa i em va fer molta il·lusió poder xerrar amb ell i posar-nos al dia!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari