Dimarts 14 de juny: preparant Junta de Govern i Ple, visita del President de la Diputació i míting a Tarragona

Aquest matí de dimarts, dedicat a preparar la Junta de Govern d’aquest dijous i el Ple ordinari de dilluns 20 de juny.

PobletA la tarda ens ha visitat el President de la Diputació de Tarragona Josep Poblet. Primer l’hem rebut a l’Ajuntament, on ha signat al Llibre d’honor i després hem comentat varis temes de la Bisbal. L’acompanyaven els diputats del Baix Penedès: Joan Olivella (de Calafell), Montse Carreras (de Cunit), Imma Costa (de la Juncosa) i Carles Ribé (de l’Arboç).
Li he fet entrega del llibre que vam publicar aquest Sant Jordi, “Diuen…” amb fotografies d’en Josep Vallés i textes de la Nati Soler, el llibre “La petita història de La Bisbal del Penedès” i l’últim número de la revista municipal “Torre de Guaita”.
Després he abordat dos temes principals:
– l’enllaç de la C-51 amb la T-240, o sigui, connectar les dues parts de la carretera de Valls. Ara tenim un conveni per signar a tres bandes (Generalitat, Diputació i Ajuntament) per titularitats de diferents vials, i volem afegir-hi el compromís d’estudiar una solució. El President ho ha trobat important i s’ha compromès a fer els passos necessaris per aconseguir-ho. Molt bona notícia!
– el poliesportiu municipal. Aquest és el segon tema i molt important. Li he explicat el procés actual, amb el concurs d’idees, i que és primordial tenir un poliesportiu com ens mereixem els bisbalencs i que necessitem recursos per aconseguir-ho. També hem arribat a un acord pels ajuts per inversions que sortiran properament a la Diputació.

De l’Ajuntament hem anat al Centre Municipal de Cultura (CMC) on havíem convidats als presidents o representants de les entitats i associacions bisbalenques. Després d’unes paraules adreçades a tothom, les entitats han pogut conversar amb el President compartint inquietuds, fets, …
Ha estat una visita profitosa i agraïda!

TarragonaJust acabada la visita, la Judith i jo hem anat a l’acte electoral de Convergència a Tarragona en un entorn perfecte: les escales de la Catedral.
Hi han intervingut l’Albert Abelló (cap de llista per Tarragona), Joan Bassora (candidat pel Senat), Carles Pellicer (alcalde de Reus i candidat pel Senat), Ferran Bel (alcalde de Tortosa i candidat pel Congrés), Artur Mas i Quico Homs.
Estem en la primera setmana de campanya i hi ha molt bon ambient en els diferents actes electorals, molta il·lusió i ganes de seguir treballant!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari