Divendres 10 de juny: Mancomunitat Albornar, míting a Reus i sopar del Barri de la Riba

Divendres al migdia assisteixo a l’Assemblea de la Mancomunitat de l’Albornar. La Mancomunitat de l’Albornar està formada pels quatre Ajuntaments on està instal·lat Idiada: Albinyana, Banyeres, Santa Oliva i la Bisbal.


IdiadaSom tres representants de cada Ajuntament, alcalde i 2 regidors. De la Bisbal som la Maguy, el Pere (que avui no ha pogut venir) i jo.
Tenim una targeta identificativa per entrar i hem de deixar els mòbils fora o posar-hi una enganxina que tapi la càmera del mòbil, tot un seguit de mesures de seguretat que fan que Idiada es distingeixi per la discreció i seguretat dels prototips.
Dins un dels edificis és on ens reunim i sempre molt ben tractats per part de l’empresa.
Avui hi havia varis punts a l’ordre del dia referents al tancament del 2015, permisos d’obres varis, … Hem acabat agraint a l’actual presidenta de la Mancomunitat, l’Anna alcaldessa de Banyeres, la feina feta aquests mesos, ja que dissabte 11 de juny es fa canvi d’alcaldia i entra l’Amadeu com alcalde de Banyeres.

Al vespre varis bisbalencs hem assistit al primer míting a Reus, amb el seu alcalde i candidat al Senat, CarlesReus1 Pellicer, en Ferran Bel, cap de llista pel Congrés i alcalde de Tortosa, la Mercè Dalmau, candidata pel Congrés, el President Artur Mas, en Quico Homs, cap de llista pel Congrés per Barcelona, i la majoria de candidats del Congrés i el Senat.
Ens hem trobat a la Plaça del Baluard de Reus, plena de gent, per aquest primer míting.
Tots han destacat que tornem a estar en unes eleccions i que anem a lluitar i treballar pels interessos de Catalunya.

Sopar2Després del míting, ràpid cap a la Bisbal! Que teníem el sopar del Barri de la Riba.Sopar1 Un sopar exquisit, sardinada pels grans i salsitxa pels petits, preparat per la junta del Barri.
Hem compartit el sopar amb més de 100 persones, en una nit serena i molt agradable amb molt bona companyia!
I per acabar de ser perfecte, concert de la Laura i el Javier!

Ara a agafar forces per seguir amb el Barri el dissabte!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari