Dimecres 8 de juny: comença projecte Start!, Consell d’alcaldes i junta de govern al Consell Comarcal

Avui dimecres comença el projecte per joves Start!, un projecte que porta a terme l’UTE Fundació Intermedia i Fundació Formació i Treball que gestiona el Centre de Noves Oportunitats “Start! Formació i Feina per tu” al Camp de Tarragona cofinançat pel SOC i el Fons Social Europeu.


Bisbal2Aquest programa que ara comença i que s’acaba el novembre de 2017, realitza accions d’empoderament, accions de recuperació personal, serveis d’orientació, formació, acompanyament, inserció laboral i accions de manteniment, amb els i les joves del territori de 16 a 24 anys, de dilluns a divendres als matins al CMC (Centre Municipal de Cultura).
Gràcies a la gran tasca feta des de la regidoria de joventut, s’ha aconseguit que la Bisbal tinguem aquest programa amb més de 15 joves de la Bisbal, menys 2 que són de poblacions dels voltants. Fins ara aquest projecte s’havia iniciat en poblacions grans i ara podem donar aquesta oportunitat als nostres joves!

A la tarda he anat al Consell Comarcal, primer al Consell d’Alcaldes amb punts molt interessants per tots els municipis com són l’adequació a tota la normativa mitjançant les noves tecnologies, inversions en camins, … Després a la Junta de Govern hem tractat diversos temes.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari