Dimarts 7 de juny: reunió del Casal d’Estiu i comença el termini per presentar-se per portar el bar de la Festa Major

Avui dimarts ha sortit publicat al BOP (Butlletí Oficial de la Província) l’aprovació inicial de la licitació per a la contractació de l’explotació del servei de bar de la Festa Major, en procediment obert.


Procediment obert vol dir que s’hi pot presentar tothom, complint els requisits que estableix el procediment. El podeu consultar en aquest enllaç.
Qui li interessi, té temps per presentar la proposta fins el dilluns 27 de juny. A partir d’aquí, es constitueix la mesa de contractació que és qui avalua i puntua les diferents propostes.
Aquest any la Festa Major comença el divendres 12 d’agost i s’acaba el dilluns 15 d’agost, tot i que els dies 16 i 17 segurament també hi haurà activitats.
CasalA la tarda he assistit, com a mare, a la reunió informativa del Casal d’Estiu municipal. Després de l’èxit de l’any passat, enguany també el portarà la Ballaruga. El Casal comença el dilluns 27 de juny fins el 9 de setembre menys la setmana de la Festa Major, i et pots apuntar per setmanes o quinzenes.
Han dividit la programació en tres grups: els més petits (de 3 a 7 anys) amb el llibre de la selva, els mitjans (7 a 10 anys) amb els superherois i els grans (de 10 a 16 anys) amb fil conductor per quinzenes, començant la primera setmana per una gimcana de misteri, una temàtica barreja de Harry Potter i el Cluedo.
Sentint les activitats i programació, venen ganes d’apuntar-s’hi!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari