4 i 5 de juny: Barri de Baix, presentació llista convergència i acte en defensa de l’Ebre

Un cap de setmana ple d’activitats: dissabte la festa del meu barri, el Barri de Baix, i diumenge a Barcelona a la presentació de les llistes de Convergència pel Congrés i el Senat per les eleccions generals del 26 de juny i després l’acte de defensa de l’Ebre.

BarriBaixDissabte va ser el Barri de Baix i comencem amb les matinades a les 9 del matí iBarriBaixMatinades després cap a la pista, l’hort del Jaumet, per jugar als jocs i saltar als inflables. Tot el dissabte patint per si plovia i podria deixar que es fessin totes les activitats, però al final el temps va respectar el barri!BarriBaixJocsBarriBaixInflables
A dos quarts de 6 de la tarda comença la cercavila amb les coques acompanyades dels Grallers de la Societat. I, després de beneir les coques, cap a berenar i a gaudir de l’espectacle infantil.BarriBaixGralles
Quan acaba l’espectacle, comença l’actuació dels Bous, gran actuació!

BarriBaixBous1BarriBaixBous2BarriBaixBous3
Al vespre a sopar a casa amb la colla i després de sopar uns quants van anar al ball de nit, a seguir celebrant el barri.
És un orgull que tradicions com els barris es continuïn celebrant amb èxit i il·lusió!

Llista1Diumenge a les 9 del matí agafàvem el tren a Calafell per anar a Barcelona. De casa hi érem tots quatre, acompanyats de cinc bisbalencs més. El destí era la Plaça del Rei on es presentaven les 4 candidatures de Convergència de Catalunya per les eleccions generals del 26 de juny al Congrés i el Senat.Llista2
Un acte d’una hora de durada on van intervenir en Miquel Calçada, cap de llista pel Senat per Barcelona, en Quico Homs, cap de llista pel Congrés per Barcelona i els Presidents Artur Mas i Carles Puigdemont. Grans discursos en poques paraules!!
Un matí molt assolellat on els candidats i candidates estàvem a les escales darrera l’escenari dels parlaments, orgullosos de formar part de les llistes per Convergència i a punt per Llista5començar una nova campanya electoral dijous que ve.Llista6
Destaco una idea de totes les persones que han intervingut, que és que els convergents som gent normal, gent treballadora, que compleix la seva paraula i que estima Catalunya!!

Llista4

Ebre2A les 12 del matí s’ha acabat l’acte amb la foto de tots els candidats i després hem anatEbre3 una estona davant la Catedral de Barcelona per participar en la part final de la manifestació en defensa de l’Ebre “Lo riu és vida”. Una manifestació convertida en festa, música i reivindicacions!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari