Divendres 3 de juny: casament, dia mundial del medi ambient a l’escola, xerrada al CMC i festa dels 10 anys de l’escola i l’institut

La Bisbal ha tornat a tenir vida cultural i sinó mireu les publicacions al bloc d’aquest últim any, on hi ha activitats durant els caps de setmana per tots els gustos. Així és la Bisbal!!

CasamentPereJoanTaniaAquest matí he casat el Pere Joan i la Tània, un casament especial perquè els conec de fa temps. Al Pere Joan perquè som de la mateixa edat, fills de cosins i vam compartir uns quants anys de monitors al Casal d’Estiu. I la Tània perquè va ser una de les primeres mestres de l’Aniol a la llar d’infants de la Bisbal. M’ha fet molta il·lusió poder-los casar i els desitjo molta felicitat!!

Mediambient1Al migdia he animat als alumnes de l’escola Ull de Vent que celebraven el dia mundial del mediMediambient2 ambient amb una volta sobre rodes: bicis, patinets, patins, monopatins, …
Una gran tarda veient rodar alumnes i professors!!Mediambient3

Jordi1A les 7 de la tarda, des de la regidora de cultura, xerrada del Jordi Ferran sobre “Temps d’estudi”, molt interessant Jordi2sobre com vivien els mestres, com eren les aules i què s’ensenyava abans del 1936. Val la pena conèixer com es vivia l’ensenyament en aquella època, molt diferent en com és ara!! Felicitats Jordi per preparar aquesta xerrada fruit de la tasca de posar ordre a l’arxiu municipal i trobar documents i, a partir d’aquí, preparar actes com el d’avui.

FestaI el divendres no s’acaba aquí! perquè a les 11 de la nit comença la festa per celebrar els 10 anys d’escola nova i institut a la Bisbal, organitzada per la regidoria d’ensenyament, amb concert i Dj i barra de bar a càrrec dels Bous, a l’escola de dalt.
Primer tocaven el grup “Relamidos”, que sonaven molt bé. Mica en mica la gent s’ha anat animant a venir i a omplir la pista.
No m’he quedat a escoltar el Dj perquè ja estava cansada però segur que ha estat tot un èxit!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari