Dijous 2 de juny: Junta de Govern i reunió a la Diputació

Avui a les 11 del matí hem celebrat la Junta de Govern Local on els membres som la Maguy, el Pere (que avui no ha pogut venir), la Judith i jo, i el secretari. Però en les juntes també convidem a la resta de regidors de l’equip de govern i al càrrec de confiança.

Bisbal2Hem finalitzat el procés del negociat sense publicitat per contractar qui organitzarà i gestionarà el Casal d’Estiu. Es van convidar tres empreses i se n’ha presentat només una que és, com podeu suposar, la que ha guanyat. És la Ballaruga, la mateixa que l’any passat. Dimarts que ve fem la reunió amb els pares i el dimecres ja comencen les inscripcions. Aquest any és tot un luxe preparar-ho amb temps!
El 13 de juny de l’any passat es va celebrar el Ple de constitució del nou equip de govern i el dilluns 15 de juny començàvem a treballar. Doncs el dilluns 15 de juny, tretze dies abans de començar el Casal, no hi havia res preparat per l’anterior equip de govern i vam haver d’organitzar-ho en un temps rècord. Vam tenir molt bon resultat, tant pel gran nombre d’inscripcions com per la qualitat del servei però amb temps les coses es fan més bé.
També ha finalitzat el procés del concurs per portar el bar de la piscina. Era un concurs obert on es van presentar dues propostes i l’ha guanyat la Marga, que molts recordareu perquè va portar el bar i la piscina fa uns quants anys.
Un últim punt que vull comentar de la Junta és el Concurs d’Idees pel Poliesportiu Municipal. La remodelació del Poliesportiu per adequar-lo a la normativa i perquè s’adeqüi a les necessitats actuals dels bisbalencs, és un dels principals projectes de l’equip de govern d’aquesta legislatura. L’iniciarem amb aquest concurs d’idees que es converteix en un procés participatiu. Amb això vull dir que som els bisbalencs i bisbalenques els que decidirem quin poliesportiu volem. Avui ho hem aprovat i ara s’enviarà a publicar al BOP (Butlletí Oficial de la Província), on ha d’estar exposat uns dies i després hi ha dos mesos per presentar les idees.
És un concurs amb tres premis a les millors idees, no han de presentar projectes definitius sinó avantprojectes de com pot ser el Poliesportiu Municipal, tot l’espai menys el camp de futbol.
S’hi poden presentar arquitectes i estudiants d’últim curs d’arquitectura i tenen dos mesos per preparar-ho.
Després un jurat, un jurat tècnic, estudia els projectes per si compleixen normativa local, si s’ajusta al pressupost de l’obra que haurem marcat, …i en faran un judici tècnic. D’aquí es descartaran els que no ho compleixin i la resta passaran a exposar-se pel procés participatiu. Estaran quinze dies exposats a la sala gran del CMC i els bisbalencs i bisbalenques empadronats podrem votar el millor projecte. I aquest serà el definitiu. Aquí s’acaba el concurs d’idees i és quan es traurà a concurs la redacció del projecte guanyador.
Quan arribi el moment us animaré a participar-hi!

Al migdia la Maguy i jo hem anat a la Diputació a reunió amb el Director de l’Àrea del SAT (Servei d’Atenció al Territori) pel tema de l’enllaç de la carretera C-51 amb la TV-240. La setmana passada vaig explicar que havíem anat a carreteres de la Generalitat per aquest tema i ara hem anat a explicar-ho a la Diputació.
Seguim treballant per aconseguir el que aprovàvem en la moció d’ahir i no pararem fins aconseguir-ho!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari