Dimarts 31 de maig: sessió a l’Eina, convocatòria de Junta de Govern Local i reunió de convergència

EinaAquest matí he assistit a la sessió formativa “Eines per a la retenció i atracció d’empreses al Baix Penedès”, a l’Eina.
Anava a càrrec d’Acció, l’agència de suport a la competitivitat de l’empresa catalana i l’empresa que vol instal·lar-se a Catalunya.
Ha estat interessant però massa genèric, sense entrar en quines eines podem utilitzar a la comarca.

Al migdia hem convocat la Junta de Govern pel dijous a les 11 del matí. En aquesta junta ja aprovem el contracte amb l’empresa que realitzarà el casal d’estiu i la que portarà el bar de la piscina, després del negociat sense publicitat. També aprovem un procediment novedós i participatiu per la remodelació del Poliesportiu Municipal, com és el Concurs d’Idees que explicaré el dijous.
Just després he compartit dinar a Tarragona amb la majoria dels companys de la candidatura pel Congrés i el Senat per Convergència per les eleccions del 26 de juny. Avui tocava apuntar actes a l’agenda i anar preparant la campanya que comença divendres de la setmana que ve dia 10 de juny.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari