Dimecres 25 de maig: reunió amb la Directora dels Serveis Territorials de territori a Tarragona i Junta de Govern al Consell Comarcal

Aquest migdia el Pere, la Maguy i jo ens hem reunit amb la Directora dels Serveis Territorials de territori i sostenibilitat de la Generalitat a Tarragona, la Sra. Trinitat Castro pel tema de l’enllaç de la C-51 amb la carretera que ve de la Bisbal.

Aquest tema ja fa uns quants anys que hi estem treballant, des que l’equip de govern anterior va renunciar a fer l’enllaç de la C-51, la nova carretera de Valls, amb l’antiga carretera de Valls i la que va a la Bisbal.
Des que vam entrar al govern hem mantingut diverses reunions i hi estem treballant, sobretot el regidor Pere Saumoy que és qui ha portat de sempre el projecte.
Ha estat una reunió profitosa, mica en mica anem avançant!

Bisbal1A la tarda els treballadors municipals de les oficines han començat la formació en procediment administratiu. Des de la Diputació s’ofereix formació a treballadors municipals però el que hem fet és encarregar aquest curs però a la Bisbal i pels treballadors. D’aquesta manera es fa més a mida. És el primer de 3 dies de curs. Segur que serà molt profitós!

Més tard he anat al Consell Comarcal, a la Junta de Govern amb varis punts  a l’ordre del dia. És un bon moment també per comentar temes comarcals i posar en comú temes locals.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari