Dijous 19 de maig: procediment acabat de qui portarà el bar de la piscina

Per Sant Joan s’obrirà la piscina i ja ho tenim quasi tot a punt!
Ja estan aprovats els preus de les entrades de la piscina, com vaig comentar el 10 de maig .


piscinaS’ha canviat el quadre elèctric i alguna part més de la instal·lació per complir normativa. També s’ha arreglat la part del clavegueram que surt dels vestuaris i passa per sota la sorra que, els que hi aneu cada estiu, sabeu que feia uns quants anys que se sentia pudor si estaves a la terrassa del bar.
De qui portarà el bar, vam iniciar el procediment fa uns dies  i avui ens hem reunit la mesa de contractació per valorar les dues propostes presentades en el concurs obert per portar el bar de la piscina aquest estiu.
Ara ens queda aclarir dos temes més:
– la gestió de la piscina: tractament de l’aigua de les piscines, socorristes, cursets de natació, …. Hem fet un procediment negociat obert i en les properes dues setmanes valorarem les propostes i es decidirà.
– el cobrament de les entrades. Fins ara ho feia la mateixa persona que portava el bar però aquest estiu ho volem fer diferent i ben aviat us ho podré explicar.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari