Dimecres 18 de maig: Junta de Govern postposada i Consell d’alcaldes al Consell Comarcal

Aquest dimecres al matí teníem Junta de Govern convocada a les 11:00h però l’hem passat a divendres a la mateixa hora. El motiu és un simple defecte de forma que solucionem passant-la a divendres.


Els que en formem part de la Junta de Govern rebem la convocatòria amb un mínim de 24h, o sigui, que hi hagi un dia entremig. Com que aquest dilluns era festa, hem signat la convocatòria dimarts, quan l’hauríem d’haver rebut divendres.
S’hi ha de sumar que el divendres a la tarda vam celebrar Ple extraordinari i que, al sortir, no vam signar la convocatòria.
No passa res però millor fer les coses ben fetes i per aquest motiu la passem a divendres, amb els mateixos punts a l’ordre del dia.

Consell2Aquesta tarda he assistit al Consell d’Alcaldes del Consell Comarcal. El primer punt ha estat molt interessant i important: Junta de Seguretat comarcal presidida pel Conseller d’Interior Jordi Jané i acompanyat del secretari general del Departament d’Interior Cèsar Puig, el director del 112, l’intendent cap de la Regió Policial, l’inspector cap de la comarca, el director dels serveis territorials d’Interior i els caps de les policies municipals dels municipis de la comarca que en tenen (Vendrell, Calafell, Cunit i l’Arboç).Consell1
Ens han explicat les dades de la comarca en temes de seguretat, d’on han destacat que els fets delictius han baixat al Baix Penedès un 13% en l’últim any.
La bona comunicació de la comarca fa que tinguem un fort volum de pas i també un índex de delictes elevat que, per la bona gestió i tasca dels cossos de seguretat, ha anat disminuint.

La seguretat és un tema cabdal que hem pogut tractar a nivell de comarca.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari