Dilluns 9 de maig: fa un any començava la campanya electoral de les municipals

GrupBlogAhir 8 de maig va fer un any que començava la campanya electoral per les eleccions municipals del 24 de maig de 2015. Era un Divendres 8 de maig i fèiem el primer míting al Poliesportiu Municipal.
Va ser una campanya molt intensa on el principal record és que ens ho vam passar molt bé! Tota la llista i tota la gent que ens ajudava i acompanyava, vam gaudir molt confeccionant el programa electoral, preparant la campanya, fent els diferents actes a tots els nuclis. Aprofito per agrair a totes aquestes persones el seu suport i col·laboració durant la campanya, amb la gran satisfacció de poder dir que avui segueixen al grup i segueixen venint a les reunions que convoquem.

Després dels records, passem a avui dilluns 9 de maig de 2016, d’on destaco:
QuadreQue l’Antònia Poch ha vingut a l’Ajuntament per regalar-nos un quadre de l’exposició que va fer els dies 22, 23 i 24 d’abril al local de davant l’Ajuntament. Li feia molta il·lusió fer aquesta exposició, i com a agraïment ens ha regalat un magnífic quadre!
Moltes gràcies Antònia!

Que ja fa uns mesos que l’equip de govern vam començar el procés de selecció de la borsa de treball de neteja. Nosaltres vam aprovar el procés, qui ha fet el procés de selecció és un tribunal!
Hi havia places vacants de neteja i, per donar opció a més bisbalencs i bisbalenques, es va aprovar aquesta borsa de treball. Finalment són 11 persones les que formen part d’aquesta borsa de treball i avui és el primer dia que en comencen 6. Se’ls ha contractat per 6 mesos a mitja jornada i, quan acabin aquests mesos, seguirem amb els següents de la borsa i així successivament.
Aquestes persones netejaran, en grups de dos, la llar d’infants i les dues escoles.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari