Dijous 28 d’abril: visita de la Consellera de Governació al Baix Penedès

Aquest dijous la Consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, ha visitat la nostra comarca. Concretament els municipis amb obres realitzades amb fons provinents del PUOSC (Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya) acabades de fa poc.Ha visitat Bellvei, Bonastre, Albinyana i l’Arboç.

Bonastre1A Bonastre la Consellera ha inaugurat la depuradora, acompanyada de la presidenta del Consell Comarcal, Eva Ma. Serramià, l’alcalde de Bonastre, David Godall, i el director de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), Jordi Agustí.Bonastre2
Es tracta d’una depuradora biològica que no requereix d’energia externa ni additius químics, una de les primeres que s’elaboren en aquest format a Catalunya. El sistema adoptat és natural, basat en principis d’eliminació de substàncies contaminants de les aigües residuals a través de mecanismes i processos naturals.
El poble de Bonastre no tenia depuradora ni col·lector d’aigües residuals i feia més de 20 anys que reclamaven aquesta obra.

AlbinyanaDesprés a les Peces hem visitat l’edifici on s’hi ubica el Consultori i l’Associació de la Gent Gran. Un edifici magnífic, molt espaiós i amb molta llum. La inauguració d’aquest espai es farà més endavant.

Al migdia hem dinat a l’escola de turisme i hosteleria ubicada a Santa Maria del Mar. Un menjar deliciós elaborat per l’escola on, si teniu l’oportunitat d’anar-hi, no us ho podeu perdre.
Durant el dinar hem pogut comentar amb la Consellera temes relacionats sobretot amb habitatge a la nostra comarca.

Dia profitós on hem pogut compartir inquietuds  i fer consultes amb la Consellera i els alcaldes/esses de la comarca.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

 

Share

Deixa un comentari