Dijous 14 d’abril: celebro els 43 anys!

Avui és el meu aniversari, 43 anys ja!
M’agraden els aniversaris i no tinc cap problema en dir l’edat. Encara que no diguem l’edat, la tenim igualment!
Em considero molt afortunada per haver nascut fa 43 anys a la família que tinc, a la Bisbal i al meu país, Catalunya.
Aniversari1Afortunada per sentir-me estimada i recordada per moltes persones amigues i conegudes que avui m’heu felicitat.
Afortunada per rebre un magnífic ram de roses per part del Rafel i del Magí i de rebre una trucada inesperada de l’Aniol, que és de colònies i m’ha trucat des del mòbil d’un professor, per felicitar-me. Què més es pot demanar? doncs demanar continuar gaudint i compartint la vida amb la família i amics, demanar fer anys i celebrar-los per continuar vivint!

AniversariAvui també fa 18 anys que vaig començar la meva carrera professional a la banca!! El primer dia a Caixa Sabadell a Valls on, en els 15 anys que hi vaig treballar, he fet grans amics i amigues i d’on en guardo un gran record.
Una carrera professional al sector bancari que mai m’hagués pensat que deixaria!! I és que la vida està plena de preses de decisions i vivències que ens fan com són!

Moltes gràcies a tots i totes per felicitar-me, ha estat un dia magnífic!!

Share

2 Comments

  1. Judiht 15 d'Abril de 2016 6:35 pm Respon

    Moltes felicitats Agnès !!

Deixa un comentari