2 i 3 d’abril: cap de setmana de l’activitat física a La Bisbal

Per setè any consecutiu el Pla d’Activitat Física, Esport i Salut (PAFES) s’afegeix a Agita Mundo i l’ OMS per a celebrar el Dia Mundial de l’Activitat Física. És el primer any que des de l’Ajuntament de la Bisbal i diferents entitats del municipi ens sumem a la celebració d’aquest dia. Per això hem organitzat un seguit d’actes per aquest cap de setmana basats en l’esport, l’activitat física i la salut.


Futbol1Comencem el dissabte amb futbol. El CF Base Bisbalenca 2016 han organitzat, amb laFutbol2 col·laboració de Joventut Bisbalenca CF, la 1ra jornada de tecnificació. Una activitat oberta a nens i joves que ha tingut un gran èxit de participació.

Zumba2Al migdia hem pogut participar en una sessió de zumba a càrrec de la Lidia, gentilesa delZumba1 Consell Esportiu. Ha estat molt bé i també amb un gran èxit de participació.

Escacs1A la tarda el Club d’Escacs de La Societat celebrava la cloenda d’aquesta temporada, tan de cursets com de campionat per equips.
És un club de més de 35 anys que no ha parat cap temporada i això és gràcies als que van al davant, que cada any organitzen el curset d’escacs pels nens i que preparen un equip o més d’un per participar al campionat.
Estic molt orgullosa d’haver-ne format part quan vaig aprendre a jugar a escacs fa 30 anys (30 anys ja fa!!!), participant als campionats per equips, campionats femenins, …i ara n’aprenen l’Aniol i el Magí.Escacs2
Considero molt important aprendre a jugar a escacs perquè, a part d’aprendre el joc, també s’aprèn estratègia i a pensar abans d’actuar, i això és molt important.

Caminada1Diumenge continuem amb l’activitat física! Al matí caminada pel miocènic. Una caminada organitzada pels Senderistes Bisbalencs, quasi tres hores de passejar per bona part del municipi rodejant el nucli, mirant els fòssils que anàvem trobant pel camí.
Un gran detall del Joan “de Cal Xato” que portava un paper per cada nen, amb els dibuixos dels fòssils que ens podíem trobar el camí. Ens ho hem passat molt bé! I també ha estat un gran èxit de participació amb més de 35 persones.

Jocs2A la tarda, per acabar les activitats, els nens i nenes (i els més grans!) han jugat als jocsJocs1 gegants que ens han deixat els companys de Jove Baix Penedès, del Consell Comarcal, passant per túnel, jugant a la xarranca, a bitlles, …i acompanyat d’un berenar saludable de pomes, mandarines i plàtans.

No puc acabar sense felicitar la Leo, regidora d’esports, que és qui ha organitzat el cap de setmana així com totes les entitats participants!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari