Dilluns 21 de març: celebrem el dia mundial de la poesia i ja tenim secretari titular

Avui dilluns dia 21 de març, comença en Manel Pahissa com a secretari titular. Això vol dir que és a temps complert a la Bisbal.


Quan vam entrar a l’ajuntament el 15 de juny comptàvem amb el Christian Riverola com a secretari interí, que no té la plaça de secretari sinó que, al no tenir secretari titular a la Bisbal, l’anterior equip de govern va treure a concurs la plaça d’interí fins que es convoqués la plaça de titular.
Per ser secretari interí es convoca la plaça però no has de ser secretari d’estat, o sigui, que no has d’aprovat unes oposicions.
Quan vam entrar a govern teníem molt clar que no teníem cap confiança amb el secretari accidental, tan pel tracte poc professional rebut aquests anys com a regidors com per la nul·la objectivitat.
Per aquest motiu ens vam apuntar al concurs que s’obria per sol·licitar plaça per secretari titular i mentrestant teníem el Manel Pahissa com a secretari durant un dia i mig a la setmana.
Aquests mesos hem anat endarrerits en molts temes per no disposar d’un secretari titular durant tota la jornada. Ara ja podem dir que tenim secretari i que té tota la nostra confiança professional!

Poesia16A la tarda hem celebrat el dia mundial de la poesia. És el primer any que se celebra a la Bisbal i ha estat tot un èxit!!Poesia3Poesia2Poesia1
Poesia4Des de la xarxa de biblioteques de la Generalitat, ens van enviar el poema d’enguany traduït aPoesia6Poesia5 diversos idiomes. És un poema de l’Olga Xirinacs i l’hem pogut escoltar en català, castellà, gallec, francés, italià, anglés, àrab i romanés. Després també hem escoltat diverses poesies. Poesia17

Tot plegat han estat 16 persones que ens han fet gaudir escoltant poesia, moltes gràcies Maia, Àngels, Mayren, Salvador, Marta, Hasna, Jacint, Nicolás, Aniol, Antonia, Esther, Felisa, Roser, Teresa, Maguy i Ramon.Poesia11Poesia10Poesia9Poesia8
L’auditori s’ha omplert amb més de 50 persones per escolar-los i després hem pogut conversar amb un pica-pica.Poesia13Poesia12
A la Bisbal tenim grans voluntaris i això forma part de la nostra riquesa!Poesia15Poesia14

Share

Deixa un comentari