Cap de setmana 19 i 20 de març: 25 anys del Club Súper 3, Lego, Luthiers i Diumenge de Rams

Cap de setmana familiar: celebració de Sant Josep, del dia del pare i diumenge de Rams.

19marçSuper3

Començo pel dissabte 19 de març dia del pare, i què millor que anar a passar el dia a Barcelona tota la família. Primer l’exposició al Palau Robert dels 25 anys del Súper 3. És una exposició molt recomanable, on passes pel menjador de la família dels súpers, el despatx del Sr. Pla i l’habitació de la Lila, entre d’altres. Qui té nens ja sap de què parlo!

Després vam agafar el metro fins a Plaça Espanya on, a l’Arenas, fan l’exposició “The art of the brick” de Nathan19marçLego Sawaya. És espectacular veure escultures, retrats, … fets amb peces de Lego!! Mentre veus les diferents obres, te n’oblides que són peces petites d’un joc infantil i ho veus com obres d’art. Al final hi ha tot de peces perquè els nens i els pares (amb l’excusa que ajudem als fills!) puguem passar hores i hores fent volar la imaginació.

19marçLuthiers

Al vespre, per celebrar Sant Josep,  ens vam ajuntar tota la família amb avis i tiets, i cap a veure els Luthiers! Va estar molt bé, tot i la calor que feia a l’auditori del Fòrum, gaudir de la combinació de música i humor. El que em va cridar molt l’atenció és que no hi ha cap indicació d’on és l’auditori, fins i tot quan hi ets dedueixes que és el lloc correcte perquè hi ha molta gent amb l’entrada dels Luthiers. Un dissabte esgotador però ideal!

Diumenge era diumenge de Rams i, per tant, tots a beneir palmes i palmons!! Comença la Setmana Santa i el dia assolellat acompanya la benedicció.
Després dinar familiar i passar la tarda tranquil·lament a casa.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari