12 i 13 de març: llibre, victòria, àpats, cros i torn obert

Cap de setmana per recordar!
12marçLlibreDissabte a la tarda en Ricard Toro presentava el seu llibre “El meu bolero” al Centre Municipal de Cultura.
En Ricard, veí de la Bisbal, es va posar en contacte amb la Judith, regidora12marçLlibre1 de cultura, per comentar-li que havia escrit un llibre i que li feia molta il·lusió presentar-lo a la Bisbal.
Va ser una presentació molt emotiva perquè l’acompanyaven la seva família, i explicava que el llibre és sobre la vida de la seva mare, una lluitadora incansable.


Ens parlava d’una dona que no ho va tenir gens fàcil a la vida, però que mai perdia el somriure i sempre va lluitar per tirar endavant. Mentre ho explicava, a tots ens venien al cap moltes persones així, que passen desapercebudes per la majoria però que per la seva força i valentia mereixen un especial homenatge. El Ricard va regalar dos exemplars dels llibres per la biblioteca municipal. Moltes gràcies Ricard i família!

12marçJBDesprés de la presentació del llibre, vaig assistir a un gran partit de futbol: juvenils A de Joventut Bisbalenca CF contra la Salle. No era un partit qualsevol, perquè guanyant-lo, es proclamaven campions de lliga de la seva categoria.12marçJB1
I no només van guanyar, sinó que el resultat va ser de 4 a 0!
És un equip entrenat pel bisbalenc Sergi Guasch i on la majoria dels jugadors són bisbalencs.
Moltes felicitats a l’equip, entrenador i a tota les persones que ho han fet possible!

13marçCoopDiumenge 13 de març comença amb l’esmorzar a la Cooperativa de Sant Jaume. Una gran festa amb més de 1.000 persones gaudint d’un bon esmorzar i una bona companyia.
Hem compartit aquest esmorzar amb molts veïns de la Bisbal, així com amb la junta de la Cooperativa i demés autoritats.

cros2Tot just acabar d’esmorzar, ràpid cap a la Bisbal! Avui se celebrava el Cros escolar, organitzat per l’escola Ull de Vent, l’Institut Coster la Torre, juntament amb el Consell Esportiu, i amb la col·laboració de l’Ajuntament, la Fundación Andrea, els Esventats, els Bous, la Bisbal Vertical i totes les persones que han ajudat a que fos un cros tan ben organitzat i amb tantes activitats.

cros3Felicito especialment a la Leo, regidora d’esports, per la gran feina en la organització. Ha estat un matí genial, amb molta participació i moltes activitats.cros4
El cros començava a les 11 del matí i s’acabava a quarts d’1 del migdia.
crosPandreaA part del cros, els nens i nenes podien saltar als inflables instal·lats a l’era de batre, participar en els tallers de primers auxilis a la Plaça de l’Església, en els tallers de castells dels Bous o escalar.
Un matí genial! No oblidem que en la legislatura anterior no se celebrava el cros escolar a la Bisbal per la negativa de l’equip de govern anterior. Sembla que no pugui ser, però és!

13marçCalçotadaAl migdia la colla hem fet calçotada. És la colla de “sempre”, les amigues de petites que ara seguim sent-ho encara que no ens veiem tan sovint com voldríem. El dia a dia ens absorbeix i, per molt que utilitzem wasap i facebook, no es pot ni comparar en el compartir una calçotada i una llarga sobretaula, com ha de ser! Un bon moment per xerrar, posar-nos al dia i riure! Ens hem aplegat més de 20 persones entre grans i petits. Com s’agraeixen moments com aquests!!

13marçtorn1A les 6 de la tarda ja era al Centre Municipal de Cultura. El grup de CDC de la Bisbal hem llogat l’auditori del CMC per treballar junts el Torn Obert.
El Torn Obert és un espai dins a convergència on cadascú diu la seva per aconseguir el partit que tots volem.13marçtorn2
Ha estat molt interessant. Érem més de 20 persones entre militants, simpatitzants i persones que s’hi han volgut acostar.
Hem pres nota, junt amb la Mar Vázquez i la Marifé Merchán, de tots els comentaris i propostes, que seran trameses per poder-hi treballar.

Un cap de setmana cultural, esportiu i gastronòmic que m’anima a començar una nova setmana!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

2 Comments

  1. Pepi Bastardas Font i Ricard Toro Martin 15 de març de 2016 12:34 pm Respon

    Agnès, moltes gràcies a tu, a la Judith i al teu equip per recolzant-nos en la presentació. Vàreu fer que fos una tarda memorable.

    • Agnès Ferré 15 de març de 2016 11:17 pm Respon

      Moltes gràcies a vosaltres per compartir les vostres vivències!

      http://agnesferre.cat

Deixa un comentari