Dimecres 9 de març: matí/tarda a l’Ajuntament i tarda/vespre al Consell Comarcal

Avui destaco la tarda/vespre al Consell Comarcal: Junta del Consorci Universitari del Baix Penedès, Consell d’Alcaldes i Junta de Govern.

La reunió del Consorci ha estat ràpida perquè només hi havia un punt, de tema administratiu resolt de seguida.
Consell9marçEl Consell d’Alcaldes ha estat molt interessant. Ens ha acompanyat el Sr. Oriol Amorós, Secretari d’Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat.
Ens ha explicat el servei de primera acollida pels immigrants i després també com s’està organitzant l’acollida pels refugiats de Síria.
Són temes importants i complicats que necessiten l’aportació de tots. Una bona manera d’ajudar en l’acollida dels refugiats és el “Banc de recursos” que ha engegat la Generalitat. És on cadascú aporta el seu granet de sorra: oferir un pis per un temps, una entitat on en formis part pot oferir una activitat on hi puguin participar infants refugiats, …
Per apuntar les aportacions a aquest banc de recursos cal entrar al web de la Generalitat.
Després de l’explicació del Sr. Oriol Amorós, han vingut de l’Eina per explicar-nos el projecte Inverteix al Baix Penedès. El regidor d’ocupació del Vendrell Kenneth Martínez, junt amb altres tècnics, ens han explicat aquest projecte per captar inversions per la comarca.
Mesures necessàries per afavorir inversió a la comarca i, per tant, promoure la ocupació.

Després hem celebrat la Junta de Govern amb cinc punts a l’ordre del dia.
Amb tot això sortíem a quarts de 10 de la nit del Consell cap a casa, i a descansar que demà és dijous i toca matinar!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari