Dilluns 29 de febrer: participar en la lectura a l’escola i reunió per la borsa de treball de la llar d’infants

Avui, últim dia de febrer, he començat molt bé el dia: llegint un fragment del Petit Príncep, d’Antoine de Saint-Exupéry, a la classe de l’Aniol de 5è de l’escola Ull de Vent.


PetitPríncepCada matí tots els alumnes de primària llegeixen els primers 20 minuts del matí.
Una o dues vegades l’any conviden a familiars a compartir aquesta estona amb els alumnes, llegint un fragment a la classe.
Ja fa unes setmanes que vaig anar a la classe del Magí i avui he anat a la de l’Aniol. És l’Aniol qui ha triat el llibre del Petit Príncep i els fragments que he llegit: el planeta del fanaler i el planeta del geògraf.
El Petit Príncep és un llibre molt especial que, almenys en el meu cas, no l’he entès fins que he sigut gran. És un llibre que necessita més d’una lectura per gaudir de tota la riquesa que té i per pensar sobre tot el que ens explica.
Espero que tota la classe hagi gaudit tan com jo al llegir!

Al migdia he assistit a una reunió a l’auditori del CMC on l’Arantzazu, la tècnica municipal d’ocupació, havia convocat a lesxerradaLlar persones admeses a participar en les proves per la borsa de treball de tècnics de la llar d’infants municipal.
Ja fa uns dies que ha sortit publicada al Butlletí Oficial de la Província (BOP) la llista d’admesos i exclosos a aquest procés de selecció.
En un procés de selecció les administracions públiques no avisen a cada participant de cada prova amb dies i hores, però el que hem fet a l’Ajuntament és convocar una reunió amb les persones admeses per explicar com anirà tot el procés des d’ara fins que entri en vigor la borsa de treball.
La tècnica d’ocupació els ha explicat com funciona el procés i on han de consultar les publicacions de les proves.
Per cada prova, s’avisarà dia, hora i lloc publicant-ho al taulell d’anuncis de l’ajuntament i al web municipal.
És un procés de selecció totalment legal i, per tant, ara feia temps que no se’n feia cap a l’ajuntament! Amb aquest procés no s’agafa ningú a dit, sinó que hi ha un tribunal entès (amb cap polític) que és qui selecciona els temes de les proves i qui avalua.
Ara toca desitjar sort a totes les participants!

Acabo amb un text/reflexió del Petit Príncep:
“-La gent té estrelles que no són iguals. Per uns, els que viatgen, les estrelles són guies. Per altres només són llumets. Per altres, que són savis, són problemes. Pel meu home de negocis eren or. Però totes aquestes estrelles cauen. Tu tindràs estrelles com no en té ningú.
– Què vols dir?
– Quan miris el cel, de nit, com que jo viuré en una de les estrelles, com que riuré en una de les estrelles, per tu serà com si totes riguessin. Tindràs estrelles que saben riure!
– I quan t’hagis consolat (sempre ens acabem consolant) estaràs content d’haver-me conegut. Sempre seràs amic meu. Tindràs ganes de riure amb mi. I de vegades obriràs la finestra, perquè sí, per gust… I els teus amics s’estranyaran molt de veure’t riure mirant el cel. Aleshores els diràs: “Sí, les estrelles sempre em fan riure!” I es pensaran que ets boig.”

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari