Dijous 25 de febrer: preparant la Jornada de Treball de dissabte

Avui al matí tasques d’alcaldia, però vull explicar la feina d’aquest vespre i d’altres tardes d’aquesta setmana i la passada.
Aquest dissabte celebrem la Jornada de treball de càrrecs electes (Regidors/es i alcaldes/esses) de Convergència del Baix Penedès, i serà a La Bisbal.


logo CDCDes de la comarca s’ha organitzat aquesta jornada per oferir una sessió pels càrrecs electes que estan a la oposició i una sessió pels que estem a l’equip de govern, per millorar la política municipal i conèixer millor tot el que està en vigor en l’àmbit municipal
És un bon moment també per compartir experiències, que és molt positiu i sempre se n’aprèn!

El lloc escollit és el CMC (Centre Municipal de Cultura), on el grup de CDC de la Bisbal hem llogat dos espais per aquesta jornada.
Amb el nou reglament d’ús d’instal·lacions municipals de la Bisbal, els espais sol·licitats per entitats bisbalenques són totalment gratuït, però si els sol·licitants són partits polítics o particulars, hem de pagar aquest ús.
Per dues sales del CMC hem abonat 40€ més 50€ de fiança, que ens tornaran quan s’hagi acabat i es comprovi que no hi ha cap desperfecte.
El motiu d’aquest reglament és pagar la llum, aigua, ús d’ascensors (si n’hi ha), neteja, … dels espais municipals quan no és una entitat bisbalenca qui ho sol·licita.

Ara ja està tot organitzat pel dissabte!

Share

Deixa un comentari