20 i 21 de febrer: Festa de les Idees, conferència castellera, Joventut Bisbalenca i teatre

Cap de setmana del 20 i 21 de febrer ple d’activitats i ben diferents!

CalafellFebrerDissabte al matí vaig participar, com a alcaldessa i consellera, a la Festa de les Idees com a cloenda del Programa Escolar del Repte Baix Penedès, organitzat pel Consell comarcal del Baix Penedès i EcoBP. És un programa que va començar fa tres mesos a 18 escoles de 10 municipis de la comarca, a 700 nens i nenes de 5è de primària, per millorar el reciclatge.
L’escola de la Bisbal no hi ha participat perquè ja fa uns anys que, durant el mandant de l’equip de govern d’ERC, es van donar de baixa del servei de reciclatge d’EcoBP deixant a deure més de cent mil euros que anem pagant ara.
Al no pertànyer a EcoBP, no participem en aquest programa.
Parlant d’aquesta Festa, va ser molt lluïda amb exposicions i activitats d’EcoBP i també del Consell Esportiu.
Al migdia es van entregar els premis a tots els alumnes guanyadors.

Dissabte a la tarda a la Societat, ens van oferir la segona conferència castellera dins el 19è cicle de conferències deCastellsFebrer temàtica castellera a la Societat, organitzades pel Salvador Ferré i el Josep Anton Ramon amb la col·laboració de la Societat.
Aquest dissabte en Carles Cortés ens ha parlat sobre la relació del periodisme amb el món casteller, una magnífica conferència pels més de 60 assistents.

JoventutBisbFebrerDiumenge al matí he gaudit dels últims minuts del partit de futbol al camp municipal, entre el Juvenil A de Joventut Bisbalenca i el Constantí. Un empat inesperat als últims minuts però un gran partit! Felicitats!!

TeatreCentreA la tarda què millor que teatre! A la Societat, el Centre de Llorenç ha interpretat l’obra “L’inspector” de Nikolai Gògol. Tota la família hi hem anat, fins i tot els nens, que han gaudit també de l’obra.
Una comèdia de l’any 1836 però amb un tema molt actual: la corrupció. Justament dijous al bloc escrivia sobre la corrupció.
Una gran interpretació dels actors, molt joves tots, i vull fer un esment especial al Jaume Sonet, actor que interpreta l’inspector, per la gran professionalitat.TeatreCentre1
La Societat ens obsequia amb dues obres l’any per part de l’elenc teatral propi, i aquesta vegada el Centre de Llorenç ens ha brindat la oportunitat de gaudir de teatre a la Societat una altra vegada.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari