Dimecres 17 de febrer: Junta de Govern i l’arribada del número 51 del Marge

Avui matí de despatx: primer reunió amb Aqualia per seguir treballant per rebaixar el rebut que paguem i per millorar el servei, i després Junta de Govern Local.

La Junta de Govern Local tenia molts punts, però en vull destacar tres:

Aprovació de la convocatòria de subvencions pels nous autònoms. Les bases d’aquestes subvencions ja les vam aprovar a finals de l’any passat, però havíem d’esperar que es publiquessin al BOP (Butlletí Oficial de la Província), que s’aprovessin definitivament i que el pressupost del 2016 també estès aprovat per poder fer ús de la partida.
Aquesta convocatòria entrarà en vigor l’endemà de la seva publicació al BOP , uns 10 dies, i es podran presentar les sol·licituds fins el 30 de març.
Aquestes subvenció va destinada als bisbalencs i bisbalenques que s’han fet autònoms a partir del 19 de maig de 2015, i la concessió de la subvenció implica que l’ajuntament paguem el 100% de la quota d’autònoms els 6 primers mesos i el 50% els següents 6 mesos.
Les bases d’aquesta convocatòria es podrà consultar al web municipal www.bisbalpenedes.com quan ja estigui publicat.

Aprovació de la convocatòria de subvencions per creació de llocs de treball durant el 2015. És el mateix cas que l’anterior pel què fa a aprovacions i terminis.
Aquesta subvenció està destinada a les empreses que han incrementat plantilla durant el 2015 amb bisbalencs i bisbalenques.
Les bases també les podreu consultar al web municipal una vegada publicades.

Aprovació de contracte menor per fer una franja forestal al Priorat.
Ens han concedit una subvenció d’uns 9.000€ per realitzar una franja forestal, per la prevenció d’incendis, al Priorat. Aquest contracte menor el realitzarà una empresa de la comarca especialista en aquests temes i també en temes socials.
Aquesta franja es farà durant aquest mes de març.

Tres punts molt importants en una Junta de Govern de més de 20 punts!

MargeA la tarda, a part d’alguna reunió i feina de despatx, he pogut gaudir del número 51 de la revista El Marge. Em sento molt orgullosa de tota la gent que de manera voluntària participa, investiga, remena papers i fotografies, i ens explica  temes molt diversos sobre la natura, els usos i costums antics i molts altres aspectes que ens fan estimar i valorar més el nostre entorn.
Per qui no conegueu aquesta revista, us la recomano!!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari