Dimecres 10 de febrer: queixa i petició a Fecsa i assistir a la presa de possessió del nou Delegat del Govern

Després de l’avaria de la llum de diumenge passat i que ja fa temps que a la que fa una mica de vent o quatre gotes, marxa la llum. Hem enviat carta a Fecsa, a indústria i a l’oficina del consumidor posant en coneixement aquestes avaries produïdes bàsicament per la falta de manteniment i d’inversions a la xarxa.
10febrerFecsaA part d’això, molts usuaris han rebut respostes diferents del servei d’avaries de Fecsa-Endesa i després es troben que no hi ha manera d’obtenir un certificat d’avaria per poder presentar a les asseguradores si hi ha hagut danys en electrodomèstics, per exemple.
Per aquests motius s’ha enviat la queixa i la petició d’una reunió amb els responsables perquè posin remei a la falta de manteniment i d’inversió.

A la tarda he tingut el goig d’assistir a la presa de possessió del nou Delegat del Govern, Òscar Peris i Rodenas.
L’acte ha comptat amb la presència del vicepresident de la Generalitat, el Sr Junqueras i també el Delegat de Govern sortint, en Quim Nin.
10febrerQuimAgrair al Quim Nin la tasca feta en aquests 5 anys de Delegat del Govern i felicitar-lo pel nou càrrec de secretari de la presidència. Per mi en Quim és una persona molt important, ell i el Joan Poch van ser les persones que em van signar per fer-me militant de CDC fa onze anys. A part d’això, va estar sempre al meu costat en els anys 2003 a 2007, governant en uns anys molt durs i amb moltes pressions i males actuacions per part de qui després va governar d’ERC. I també molt de suport en els 4 anys següents d’oposició.
El vaig trucar moltes vegades per consultes, per coses que passaven i sempre em va fer costat i em va animar a continuar. Moltes gràcies Quim!

Al nou Delegat del Govern, Òscar Peris, li desitjo molta sort i ja sap que pot comptar amb mi. L’Òscar és de Valls,10febrerOscar casteller i una gran persona. Casualitats de la vida, que el conec de Valls, dels anys que hi vaig estar treballant. Em va fer il·lusió saber que era ell qui rellevava en Quim.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari